Logo obchodu Divio.cz

Divio.cz

50 hodnocení

22 % spokojených zákazníků

Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.

Marka Flpřed 3 měsíci
Doporučuji obchod

Zboží přišlo třetí den . Oba dva kufry byly v pořádku.

Nic

Miro Kubalpřed 4 měsíci
Doporučuji obchod

Zakoupený dětský koberec přišel v perfektním stavu tak jak bylo na obrázků díky bohu,teda jak to tu teď čtu. Moc jsem se bál jak bude vypadat,když jsem četl pozdější recenze.

Slivkovakaterinapřed 4 měsíci
Nedoporučuji obchod

Z obchodu máme dětskou podložku na hraní. Píší, jak je odolná. Na podložce si hrálo malé dítě a vznikly 3 vzduchové bubliny mezi podložkou a vrchní fólií. Reklamace zamítnuta. Požadovala jsem znovu, poslala jim podložku a opět zamítnuto, že je to špatným používáním uživatele. Tak si od nich nekupujte dětské podložky na hraní, protože zřejmě neslouží ke hraní. Co čtu recenze ostatních, trochu se bojím, v jakem stavu mi podložku vrátí.

Karolina Bovanpřed 6 měsíci
Nedoporučuji obchod

Kufr přišel v příšerném stavu .Že vnitřní strany roztrháne,a použité zboží,kvalita nulová,nemá cenu to ani 300kc.NEDOPORUCUJI!!!!!!Škoda že jsem nečetla recenzí dřív.

Ilona Fojtíkovápřed 7 měsíci
Nedoporučuji obchod

Dodání rychlé ale po rozbalení z originální krabice,lehátko pro kojence velmi špinavé, chybějící šrouby,jeden zdeformovaný .Nezasilam zpět.Ale tomuto e-shopu se vyhněte obloukem.V dodacích podmínkách je že zboží musí být rozbaleno a sestaveno za přítomnosti dopravce,ale uskutečnit to nejde.Rozvezl by chudák tak na dvě adresy, špatně popsané a znázorněné postupy..

Soňa Gabrielovápřed 8 měsíci
Nedoporučuji obchod

Zboží nezabalené,potrhaná krabice,zboží špinavé,bez cedulky,opakovaná reklamace,zdlouhavé jednání.

Registrovaný uživatelpřed 8 měsíci
Nedoporučuji obchod

Nic.

Nekvalitní zboží, které jsem obratem reklamoval. Absolutní lhostejnost a nezájem o zákazníka. NEDOPORUČUJI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nikola Pasekovápřed 8 měsíci
Nedoporučuji obchod

Rychle doručení

Zboží přišlo ve špinavé krabici s hlínou a byla uvnitř mokrá. Kufry přišly špinavé a odrene. Posílala jsem hned zpět. Nedoporučuji. Raději si připlatit než něco od této firmy.

Jan Mikuleckýpřed 9 měsíci
Nedoporučuji obchod

Zboží přišlo

Obchod tam nechal fakturu z Polska. Když mají 100% marže na přeprodeji, mohli by aspoň vystavit CZ fakturu.

Lucie Erlebachovapřed 9 měsíci
Doporučuji obchod

Rychlé doručení

Krabice došla potrhana,při rozbaleni byl kufr jen tak položeny bez jakékoliv ochrany proti poškození. Rozměry nesouhlasí ! Kdyby si na tohle dali pozor,byl by eshop super

Libuška před 10 měsíci
Nedoporučuji obchod

Pozitivního nic. Od takových obchodů raději co nejdál!

Všechno-termín dodání, komunikace s obchodem. Jen slibují, ale skutek utek! 14 dní mi zboží leží na nějakém uzlu, kam se nedovoláme. Balík měl přijít do Alza boxu.

Rahova Kpřed 10 měsíci
Nedoporučuji obchod

Nedoporučuji, první zásilka dorazila s velikým zpožděním, zboží neodpovídá tomu, co prezentují na svých stránkách. Druhá zásilka nedorazila pro změnu vůbec, ale platba předem jim zřejmě vůbec nevadí. Po urgenci z mé strany (po týdnu od objednání a zaplacení) přišla odpověď, že objednané zboží není skladem, ať vybereme jiné. S tím jsem nesouhlasila, platbu zpět prý pošlou co nejdříve. Že je takové praktiky baví, dělají z lidí akorát blbce a sobě špatné jméno.

falcon sepřed rokem
Nedoporučuji obchod

Krabice s kufrem prisla poskozena ,odmitnuti a volala pani ze poslou znovu ,opet stejna krabice a vyhrozovani ze zaplatim dopravu. Pry kufr by mel byt ok. Smesny. Ridic mi sdelil ze krabice spadla s kamionu. Neposlali jiny ale ten stejny .

MIRUNNpřed rokem
Doporučuji obchod

Vše bylo velmi rychlé, zboží v pořádku

Michaela BURIpřed rokem
Nedoporučuji obchod

Zatím žádné, čekám na vyjádření obchodu.

Objednala jsem 2 batuzky do letadla, měly být stejne, přesto kazdy je jiný. Jiný vnitřek, jedno má vystuzene popruhy, druhy ne, jedno má pogumovane madlo, druhy ne. A nepřišli k tomu kovové nástavce, aby se dal vozit jako kufřík…. Bohužel nemohu napsat nic pozitivního a na mail zatím nikdo neodpověděl. Za 6 dni odleteme, tak jsem zvědavá, jak se to stihne vyřešit. Dodací doba týden.

Barbaradavidovapřed rokem
Nedoporučuji obchod

Objednala jsem pěnové puzzle, aby mělo miminko bezpečnou plochu na hraní. Nejde mi do hlavy, jak je možné, že jsou puzzle zabalené v jakémsi plastovém obalu, jako by byly nové, ale přitom dva dílky ze sady chybí. Ještě větší překvapení bylo, že jsou špinavé a to bohužel i na straně, která není otíratelná. Na zoubkách některých dílků je znát, že byly zohnuté. Kupovala jsem záměrně dražší než v ostatních e-shopech, protože jsem chtěla pro miminko něco lepšího. Ne vždy dražší znamená lepší. U konkurence jsem koupila stejné množství za výrazně nižší cenu a dokonce z lepšího materiálu a světe, div se, poslali mi ke všemu objednávku s dopravou zdarma.

Lenka Marcinipřed rokem
Nedoporučuji obchod

Zboží nedorazilo takové jaké mělo. Zboží zaslané na reklamaci, nepřevzali.

Josef Hoblíkpřed rokem
Nedoporučuji obchod

Snahu vydělat peníze za každou cenu.

Nekvalita zboží, zboží neodpovídalo fotografiím, nekompletní zboží, neřeší reklamaci.

Registrovaný uživatelpřed rokem
Nedoporučuji obchod

Dorazilo vše, ALE

-Otřesně zabaleno -Kompletně potrhaná a polepená krabice -Zboží jen naházeno do krabice bez výplně -Objednán polštář pro mé dítě, hozeno v krabici bez obalu (polštář celý špinavý) -Balónky do bazénku poházené v krabici, asi jako výplň -Za ne málo peněz děs a hrůza NIKDY VÍCE

Bicak Yhpřed rokem
Nedoporučuji obchod

reklamace koberce za cenu 10500, který po 4 měs se ušlapal, obchod se vyjadřil, že na koberec byla vylita voda a proto takto vypadá. Nedoporučuji.

Platba

Bankovní převodDobírka

Doprava

PPL

Kontaktní údaje