Nové receptúry a technológia pokrmov pre domácnosti: Receptúry pre 4 a 10 porcií -…
od 714 Kč
- Slovenština
- Počet stran 1260
- Rok vydání 2014
- Pevná / vázaná
Kniha obsahuje autorizované receptury zpracované v souladu se zásadami správné výrobní praxe, kterou předpisuje Potravinový kodex Slovenské republiky.


![Triumf mesta - Edward Glaeser [SK] (2019, pevná)](https://d25-a.sdn.cz/d_25/c_img_gV_6/302prW.jpeg?fl=res%2C350%2C350%2C1%2Cfff%7Cwebp%2C80)
![Obytné auto: Praktická príručka karavanistu - Peter Koždoň [SK] (2018, pevná)](https://d25-a.sdn.cz/d_25/c_img_gS_m/Kj1BFcG.jpeg?fl=res%2C350%2C350%2C1%2Cfff%7Cwebp%2C80)
![Dejiny železničnej siete na Slovensku - Ladislav Szojka [SK] (2019, pevná)](https://d25-a.sdn.cz/d_25/c_img_gT_m/iHvbBQ.jpeg?fl=res%2C350%2C350%2C1%2Cfff%7Cwebp%2C80)













