Zdravé fritézy
Připraví křupavé pokrmy s využitím minimálního množství oleje. Oproti klasické olejové fritéze smaží a peče suroviny horkým vzduchem, takže se pokrm nevkládá do oleje. Hotové pokrmy jsou zdravější i dietnější. S multifunkční horkovzdušnou fritézou je možné pokrmy i péct a vařit, s některými modely i dusit v páře, což je považováno za obecně nejzdravější způsob přípravy jídla, protože je uchováno vysoké množství živin a vitamínů.
Proč si pořídit zdravou fritézu?
Výhody
- Zdravější způsob přípravy smažených pokrmů
- Minimální spotřeba oleje
- Multifunkční
Nevýhody
- Chuť smaženého jídla není autentická
Doplňkové vlastnosti
- Časovač – Umožní nastavení délky fritování.
- Displej – Usnadní obsluhu fritézy a poskytuje informace o nastavení.
- Termostat – Pomůže regulovat teplotu.
- Vyjímatelná nádoba – Usnadní mytí a údržbu spotřebiče.















































