Nůž na pečivo s vroubkovaným ostřím, černý | GIESSER, 8375 w
Nůž na pečivo s vroubkovaným ostřím, černý…
Gastro-Technica
Nůž na pečivo s vroubkovaným ostřím, černý…
Gastro-Technica

Nůž na krájení plátků sýra o šířce 50 mm s pohodlným úchytem z polyamidu zpevněného skleněným vláknem. Ostří o délce 225 mm…
v 2 obchodech

Nůž na sýr vyrobený ze saténové chromovo-molybdénovo-vanadiové oceli s rukojeti z černého polyethylénu. Délka ostří 100 mm.…
v 2 obchodech
Nůž na ryby od německého výrobce Giesser nesmí chybět v žádné kuchyni, kde se připravují ryby. Jeho čepel se vyrábí z vysoce…
Gastro-Technica
Uzenářský nůž od německého výrobce Giesser nesmí chybět v žádné kuchyni. Jeho čepel se vyrábí z vysoce kvalitní…
Gastro-Technica

Nůž na měkké sýry s drobným vroubkovaním je vyrobený z tvrdé (56HRC), kované chromovo-molybdenovo-vanadiové oceli. Trvalý a…
v 2 obchodech
Uzenářský nůž od německého výrobce Giesser nesmí chybět v žádné kuchyni. Jeho čepel se vyrábí z vysoce kvalitní…
Gastro-Technica
Uzenářský nůž od německého výrobce Giesser nesmí chybět v žádné kuchyni. Jeho čepel se vyrábí z vysoce kvalitní…
Gastro-Technica

Nůž vyrobený z tvrdé (56 HRC), kované chromovo-molybdénovo-vanadiové oceli. Odolný proti korozi. Spojený s vyprofilovanou,…
v 2 obchodech

Nůž vyrobený z tvrdé (56 HRC), kované chromovo-molybdénovo-vanadiové oceli. Odolný proti korozi. Spojený s vyprofilovanou,…
v 2 obchodech
Nůž od značky Giesser je symbolem nadčasové elegance, která nikdy nezestárne. Nabroušená čepel ze špičkového materiálu a…
Gastro-Technica
Nůž od značky Giesser je symbolem nadčasové elegance, která nikdy nezestárne. Nabroušená čepel ze špičkového materiálu a…
Gastro-Technica
Nůž od značky Giesser je symbolem nadčasové elegance, která nikdy nezestárne. Nabroušená čepel ze špičkového materiálu a…
Gastro-Technica

Nůž na rajčata je vyrobený z tvrdé (56HRC), kované chromovo-molybdenovo-vanadiové oceli. Trvalý a odolný proti korozi.…
v 2 obchodech
Nůž na sýr, kuličkový broušený 260 mm, černý…
Gastro-Technica

Nůž na chleba je vyrobený z tvrdé (56 HRC), kované chromovo-molybdenovo-vanadiové oceli. Trvalý a odolný proti korozi.…
v 2 obchodech
Nůž na uzeniny 200 mm, černý…
Gastro-Technica
Nůž na sýr 360 mm, černý…
Gastro-Technica
Nůž na sýr, kuličkový broušený 300 mm, černý…
Gastro-Technica
Nůž na kebab je vyrobený z tvrdé (56HRC), kované chromovo-molybdenovo-vanadiové oceli. Trvalý a odolný proti korozi.…
Gastro-Technica

Nůž na sýr je vyrobený z tvrdé (56HRC), kované chromovo-molybdenovo-vanadiové oceli. Trvalý a odolný proti korozi.…
v 2 obchodech
Nůž z kolekce VG10 je perfektní ukázkou japonského řemeslného umění. Speciálně zdobené ostří ze špičkové nerezové oceli…
Gastro-Technica