Měl by odpovídat typu nože. Evropské kuchyňské nože bývají broušeny pod úhlem 20° na každou stranu, zatímco japonské nože vyžadují ostřejší úhel okolo 15°, někdy i méně. Kvalitní brousky umožňují úhel nastavit manuálně, nebo jej mají přednastavený podle
Brousky, ostřiče a ocílky Taidea Technology s úhlem broušení nad 25°
- Podle oblíbenosti
Dostupnost
Seznam produktů kategorie
Taidea Brusná sada na nože diamant
od 1 590 Kč
- Ostřič
- Brusná plocha diamant
- Úhel broušení 30 °
Diamantová brousící sada s možností nastavení různých úhlů od 15 do 30 stupňů. Součástí systému jsou 4 páry diamantových brousků o hrubostech 360, 600, 800 a 1000 grit. Broušení probíhá…
Filtry
Filtrování
Smazat všechny filtryKategorie
Kuchyňské nože
Brousky, ostřiče a ocílky
Stojany na nože
Tašky na nože
