Měl by odpovídat typu nože. Evropské kuchyňské nože bývají broušeny pod úhlem 20° na každou stranu, zatímco japonské nože vyžadují ostřejší úhel okolo 15°, někdy i méně. Kvalitní brousky umožňují úhel nastavit manuálně, nebo jej mají přednastavený podle
Brousky, ostřiče a ocílky KDS s úhlem broušení nad 25°
- Podle oblíbenosti
Dostupnost
Seznam produktů kategorie
KDS 8253.00 diamantový
od 1 719 Kč
- Ostřič
- Mechanický
- Brusná plocha diamant
- Úhel broušení 30 °
- Bílá
Ruční brousek na nože KDS 8253.00 je praktickým nástrojem pro každodenní údržbu ostrosti kuchyňských nožů. Tento ostřič je vybaven brusnou plochou z diamantového materiálu, který je známý svou…
Filtry
Filtrování
Smazat všechny filtryKategorie
Kuchyňské nože
Brousky, ostřiče a ocílky
Stojany na nože
Tašky na nože
