Měl by odpovídat typu nože. Evropské kuchyňské nože bývají broušeny pod úhlem 20° na každou stranu, zatímco japonské nože vyžadují ostřejší úhel okolo 15°, někdy i méně. Kvalitní brousky umožňují úhel nastavit manuálně, nebo jej mají přednastavený podle
Brousky, ostřiče a ocílky F. Dick s úhlem broušení nad 25°
- Podle oblíbenosti
Dostupnost
Seznam produktů kategorie
F. Dick Rapid Steel Action 90091000
od 2 196 Kč
- Ostřič
- Mechanický
- Úhel broušení 30 °
- Černá
- 320 g
Protahovací brousek Rapid Steel Action je praktický nástroj určený pro rychlé a efektivní broušení nožů. Tento brousek je vhodný jak pro profesionály v gastronomických provozech, tak i pro běžné…
Filtry
Filtrování
Smazat všechny filtryKategorie
Kuchyňské nože
Brousky, ostřiče a ocílky
Stojany na nože
Tašky na nože
