Měl by odpovídat typu nože. Evropské kuchyňské nože bývají broušeny pod úhlem 20° na každou stranu, zatímco japonské nože vyžadují ostřejší úhel okolo 15°, někdy i méně. Kvalitní brousky umožňují úhel nastavit manuálně, nebo jej mají přednastavený podle
Brousky, ostřiče a ocílky Cold Steel s úhlem broušení nad 25°
- Podle oblíbenosti
Dostupnost
Seznam produktů kategorie
Cold Steel Benchtop Knife Sharpener KS-BKS
od 4 214 Kč
- Brousek
- Brusná plocha diamant
- Úhel broušení 30 °
- Počet stupňů broušení 4
Stolní brousek Cold Steel Benchtop Knife Sharpener KS-BKS je praktickým nástrojem pro rychlé a efektivní obnovení ostří nožů. Tento brousek umožňuje nastavení úhlu broušení od 15 do 30 stupňů, …
Filtry
Filtrování
Smazat všechny filtryKategorie
Kuchyňské nože
Brousky, ostřiče a ocílky
Stojany na nože
Tašky na nože
