Měl by odpovídat typu nože. Evropské kuchyňské nože bývají broušeny pod úhlem 20° na každou stranu, zatímco japonské nože vyžadují ostřejší úhel okolo 15°, někdy i méně. Kvalitní brousky umožňují úhel nastavit manuálně, nebo jej mají přednastavený podle
Ruční brousky, ostřiče a ocílky s úhlem broušení nad 25°
- Podle oblíbenosti
Seznam produktů kategorie
Work Sharp Benchtop Precision Adjust Knife Sharpener WSBCHPAJ-I
od 1 483 Kč
- Ostřič
- Mechanický
- Protiskluzový povrch
- Úhel broušení 30 °
- Černá
Brusná souprava Work Sharp Benchtop Precision Adjust je komplexní a jednoduše nastavitelný brusný systém na nože. Sada je vybavena třístranným brusným kamenem. Kámen je otočný a má tři strany s…
F. Dick Rapid Steel Action 90091000
od 1 506 Kč
- Ostřič
- Mechanický
- Úhel broušení 30 °
- Černá
- 320 g
Protahovací brousek Rapid Steel Action je praktický nástroj určený pro rychlé a efektivní broušení nožů. Tento brousek je vhodný jak pro profesionály v gastronomických provozech, tak i pro běžné…
KDS 8253.00 diamantový
od 1 719 Kč
- Ostřič
- Mechanický
- Brusná plocha diamant
- Úhel broušení 30 °
- Bílá
Ruční brousek na nože KDS 8253.00 je praktickým nástrojem pro každodenní údržbu ostrosti kuchyňských nožů. Tento ostřič je vybaven brusnou plochou z diamantového materiálu, který je známý svou…
Warthog V-Sharp Curve černá
1 616 Kč
- Ostřič
- Mechanický
- Brusná plocha diamant
- Úhel broušení 25 °
Jedná se o diamantový brousek na nože s pevným brusným úhlem 25°. Brousek slouží k broušení nožů s hladkou čepelí. Brousek váží 350 g.



