Recenze ZWILLING Fresh & Save 36801-000

Bezdrátová elektrická vakuovací pumpa Zwilling Fresh & Save. Váží jen 300 g a automaticky se vypne při dosažení vakua. Vakuovací pumpa je kompatibilní s vakuovými dózami, sáčky i vinným uzávěrem pro vakuové uskladňování potravin. Chytrá aplikace a QR kódy na sáčcích a dózách představují dokonalý přehled o uskladněných potravinách.

jlejsek27. července 2026

Zkoušel jsem jenom s orig. sáčky a těmi funguje perfektně, rychle a dostatečně vysaje vzduch. Není třeba tlačit, stačí jen volně položit na uzávěr. Spínací tlačítko je po ruce, dá se i sání vypnout. Nabíjecí základna je současně krytka.

Výborný produkt pro prodloužení trvanlivosti potravin, ať už mražených nebo v ledničce.

Registrovaný uživatel31. července 2022

Na první pohled super, sklo, spokojenost.

Po roce a půl bych si přála, aby víčka byla kvalitní. Otevírají se, příp. praskají. První víčko "odešlo" po 4 měsících. Bylo nám to divné, nikomu nespadlo, ale našli jsme tam prasklinu, a zřejmě proto se otevíralo. No, brali jsme to jako výjimku, tak jsme si koupili další 3 sady a nějaké ty nejmenší, protože to využíváme opravdu hodně. No, jenže do roka nám funguje jen polovina víček. Trochu drahý špás. Takže ani nevím, zda by to neměla být jedna hvězda. Dokud to funguje, tak je to na hvězd 5.

Registrovaný uživatel12. listopadu 2021

Bezchybné vakuovaní potravin. Jednoduchá obsluha.

Super výrobek.

Registrovaný uživatel15. září 2021

Již jsem vám odpověděla v minulé anketě