Zajímavá kniha. Doporučuji.

Zajímavá kniha. Doporučuji.
Jsem velký milovník literatury a čtu velké množství knih. Tuto od pana Taberyho a paní Čaputové jsem si koupila spíš se zvědavosti. O to víc jsem byla překvapená jak moc mě chytla, kolikrát jsem se k ní vracela a v jakém množství jsem jí nakoupila k Vánocům přátelům. Je o řízení priorit, o slovenské nátuře a především o silné ženě, která si zaslouží respekt. Je to upřímná a otevřená zpověď, mnohé říkající o úžasných vyjadřovacích schopnostech paní prezidentky. Dostala jsem odpovědi na pár otázek vážících se ke slovenským událostem, které jsem sledovala jen z povzdálí. Báječný literární počin.
Čtivá
Kultivovaná
Inspirativní
Laskavá a přesvědčivá kniha plná zajímavých úhlů pohledu
Pokud chcete verit, ze lidskost a slusnost maji smysl, rozhodne vas podpori.
Paní Zuzana Čaputová je mi sympatická a během svého období ve funkci prezidentky si jako jeden z mála politiků zachovala čistý štít.
Erik Tabery klade inteligentní otázky a celý rozhovor týkající se aktuálních témat je velmi zajímavý.
Právě ho dočítám a k některým kapitolám se vracím, některé pasáže sděluji svým přátelům.
žádné nedostatky jsem nenašla.
Viz klady
Knihu jsem četla se zatajeným dechem. Je neskutečné až nepochopitelné, čím vším si paní prezidentka musela projít. Vždy jsem ji obdivovala, ale po přečtení této knihy k ní vzhlížím s úctou a obdivem ještě větším. A je třeba pochválit i autora, který k celému rozhovoru přistupoval citlivě a přitom zvídavě. Určitě se k této knize budu ráda vracet.
Skvělý rozhovor s úžasnou dámou !
Velmi zajímavé, dobře napsané
Kladné vyjádření v každém případě - doporučujeme přátelům
Čtivě napsaná kniha zahrnující množství faktů.
Je to mimořádný pohled do života a úvah výtečné političky.
Zajímavá, čtivá kniha odhalující i jinou stránku politiky a propojení každodenního života s životem veřejné osoby.