Na pohled vypadá pěkně.
Mizerný uzávěr, nedrží. Zkoušel jsem další dvě termosky na obchodě, bylo to to samé.
Nebrat! Ušetříte si problémy s reklamací.

Na pohled vypadá pěkně.
Nebrat! Ušetříte si problémy s reklamací.
Nejlepší termoska na trhu.
Nápoj vydrží celý den horký.
Výborná.
Všem doporučuju.
Koupila jsem dvě.
Druhou menší 0,75l
Lehká, dobre těsní
Dobrý nákup
výborně těsní ,cena.
Příprava šroubovacího uzávěru k nálevu se hůře nastavuje
poměr cena výkon je na výbornou
Udrží dlouho horké,neteče a dobře se čistí.Jsem moc spokojenej.
přiměřená cena, obsah litr, drží dlouho teplý nápoj
asi to není zápor - víčko se nešroubuje lehce, trvá než přesně do závitů - ale díky tomu perfektně těsní a izoluje
výborná termoska za normální cenu :-)
Za danú cenu doručená jednoduchá a funkčná termoska
Pri zatváraní nedosada dobre srubovaci uzáver
Pomerne fragilná - stopy po páde sú dosť viditeľné
Pekny vzhlad, tesnost.
Termoska nedrzi teplotu napoja. Horuci caj ktory sa nedal pit bol po 3 hodinach vlazny...termoska bola vo vaku, vonkajsia teplota okolo 0 stupnov.
Termoska výborná, lehká, nápoj udrží teplý poměrně dlouho.
Jen uzávěr se velmi špatně šroubuje, lépe řečeno, trvá než se chytne správně závit.
Jinak naprostá spokojenost.
Voda vydrží dlouhé hodiny horká,
Velikost,zatím je v procesu zkoušení
Neteče
Šróbovací uzáver - mal by byť trvanlivejší a menej sa kaziť a tiecť ako klasické uzávery.
Čaj byl i po 6 hodinách stále horký, láhev těsní, nevytekla ani kapka
Velikost a horký čaj v této láhvi zůstal opravdu dlouho horký. Zakoupila jsem na cestování po horách a menší láhev mám do práce.Perfektní neklouzavý a tmavý povrh.
katastrofalne uzatvaranie uzaveru, neviem si to predstavit vo fujavici na horach so skrehnutymi prstami
Uzavírání. Hůře se šroubuje uzávěr.
Šroubový závit na uzavření není moc kvalitní, při silnějším uzavření se protáčí.
Neteče a dobře tepelně izoluje.
Vydrzi teple
Potreba vice rukou na naliti, na otevreni a podrzeni vicka zaroven