Literární cestopis Recenze Ztracen na Hedvábné stezce: Sám na cestě z Evropy do Číny - Martin Půlpán (2021, pevná)

Pojďte se ztratit ve vyprahlých pouštích nebo pod hřebeny vysokých hor a objevit starodávná města, která po staletí určovala chod dějin. Projeďte se mnou starodávnou karavanní trasu z Evropy do Číny, kterou ještě žádný Čech sám po zemi a na jeden zátah nezdolal. Kniha je plná dobrodružství, neuvěřitelných příběhů, dobrosrdečných lidí, ale i nebezpečí. Na 576 stranách vyprávím příběh, který…

Registrovaný uživatel12. srpna 2022

Velmi zajímavá i poučná knížka

doporučuji všem milovníkům tohoto žánru

Registrovaný uživatel24. března 2022

Super kniha

Registrovaný uživatel3. března 2022

Velmi čtivé. Výborně zpracované. Skvělé propojení - cestování, příběhy, historie. Změníš pohled na vnímání různých krajin. Vtipné. Zábavné. Inspirující.

Ideální do každé knihovny,

Registrovaný uživatel16. února 2022

Málo fotodokumentace a lepší kvalitu papíru, barev by to chtělo, asi zbytečně velká knížka.. A s eshopem a dodáním spokojená nejsem vůbec. Mělo být na skladě, nebylo ale, čekání na dodání..

Registrovaný uživatel5. února 2022

dárek, který udělal velkou radost

Registrovaný uživatel26. ledna 2022

Kniha je úžasná. Přehledný cestopis, velmi lákavě psaný, doplněn obrázky, vysvětlivky .

Knihu jsem koupila synovi, který také tak trochu cestuje. Než jsem ji zabalila pod stromeček, začala jsem jii číst a byla jsem nadšená tak, že jsem poslala autorovi poděkování. Synovi se také moc líbí.