Paddleboard Recenze Zray X-Rider Deluxe X2

Recenze Zray X-Rider Deluxe X2

Nafukovací paddleboard Zray X-Rider Deluxe X2 je všestranný rodinný plovák vyrobený jednovrstvou Military Grade drop stitch technologií, která zajišťuje větší tuhost plováku a také snížení váhy. Bez problému unese i dva jezdce. Paddleboard je určen pro jezdce do 145 kg, kterým nabídne díky svému výtlaku maximální stabilitu a zážitek i z první jízdy.

Registrovaný uživatel22. července 2024

kvalita, dizajn

Registrovaný uživatel22. srpna 2021

Cena vs kvalita Vzhled Vysoká nosnost

Registrovaný uživatel9. srpna 2021

Perfektní pro mou váhu a velikost. Vážím 110Kg a měrím 195cm. Hravě s kajakovou sedačkou a v sedě, uvezu i babičku, která má okolo 70Kg. Jen je potřeba, aby oba jezdci seděli tak, že je váha dobře distribuována napříč. Jinak máte utopený předek, nebo zbytečně záď a špice je ve vzduchu. SUP má super výbavu, vypadá perfektně.

Myslel jsem, že v ssadě najdu adaptér na autoventil. Bohužel nebyl v balení. Jinak nic

Doporučuji všem, kteří jsou větší jako já, začínají. Pokud má vaše přítelkyně málo kilo, jako ta moje (56Kg), tak se na SUPu projedete v pohodě dva. SUP má krásný design, švy vypadají kvalitně. Dokoupil jsem kajakové pádlo a sedačku. Díky tomu je ze SUPa velice univerzální věc na vodu. Jak pro jednoho, tak i pro více lidí. Rozhodně doporučuju připlatit a vybrat kvalitnější SUP, který má váhovou rezervu, než levnější značky, u kterých může docházet k různým estetickým problémům na švech.

Registrovaný uživatel25. června 2021

velky, skladny