Upravdu silna penova podlozka, mekka a dobre tlumi hluk i narazy kdyz deti skacou.
Neodola kocicim drapum, ale to asi zadna penova podlozka..
Nejlepsi podlozka co jsme doma meli. Jinou nez Zopa uz kupovat nebudu.

Neodola kocicim drapum, ale to asi zadna penova podlozka..
Nejlepsi podlozka co jsme doma meli. Jinou nez Zopa uz kupovat nebudu.
Ze začátku podložka sloužila skvěle proti pádům i zimě.
Po pár měsících se začala odlupovat vrchní vrstva a na podložce se vytvořily velké vzduchové bubliny, které se časem protrhly. Z druhé strany se nám stalo totéž.
Čekala jsem, že vydrží déle. Po 1,5 roce používání je podložka na vyhození.
Příjemná, velká, hezka.
Perfektni podlozka na hrani. I ja na ni rada sedim. Neklouze, hreje, dokonce si na ni deti hraji i s modelinou.
Neda se rict, ze je to zapor... Ale ja mam svetlou barvu (sloni) a kdyz deti nadrobi nebo nanosi neporadek na ponozkach je to na te svetle podlozce hodne vydet. Ale zas to staci vzit a venku vyklepat a jedeme na novo.
Je krasna hrejiva
Na zboží cekam uz měsíc a půl, a pořád to dodání odsunuji.
Podle představ
Výborná, na hraní tepla.
Skvela podlozka pro miminko, prijemny mekky a omyvatelny material, hezka grafika, dobre skladne. Synovi hodne pomohlo v rozvoji motoriky
Perfektní, už si to bez této podložky nedokážeme představit:)
Podložka perfektně plní svůj účel. Je vyšší než jsem čekala, takže skutečně tlumí pády. Také skvělě izoluje od chladné podlahy.
Měla jsem problém si vybrat motiv, protože se mi ani jeden příliš nelíbil. Ocenila bych větší výběr motivů.
Plní svůj účel. I přes vyšší cenu bych ji koupila znovu.
Super- tepla,, mekka, omyvatelna
Výborná podlozka pro deti. Krasne barevná, měkka a je na ni opravdu teplo. Malá se učí teprve otáčet a uz nekolikrat se svalia na zada pres hlavu, s podložkou nemam strach, ze by si ublizila.Jednoduše se udržuje, staci hadříkem otrit. Kdyz si hrajeme s malou, vejdeme se na ni vsichni.