Nejlepší toaleta, všem doporučuji. Výkaly díky roštu protečou, trus propadne a králík si v tom nemáčí kožíšek. Dovnitř dáváme trochu podestýlky (dřevněné peletky,kočkolit nebo Asan, zasipáváme granulovanou vůní)

Zolux Rohová toaleta je podle recenzí kvalitně zpracovaná a dobře pohlcuje pachy. Vhodná je zejména pro morčata, zatímco pro některé králíky může být malá nebo jim může vadit rošt. Pro ty, kteří ji využijí, je praktická a snadno se udržuje, s možností přichycení ke kleci.
Pro králíka nebyl problém se naučit, nyní již nevyhazuje odpad ven.
Super. Velmi spokojená s materiálem. Mohu jen doporučit:)
dva praktické šrouby, kterými lze zachůdek přichytit (snad) ke každé kleci
toaleta pevně drží a králík ji nepřevrací
hezká barva
mám klec Muki a i přeš "špunty" na dně klece je záchůdek ok
králíkovi se nelíbí rošt - preferuje toaletu s vyjmutým roštem :)
Kvalitní výrobek pro morče. Pro králíka je malý.
Šikovný záchudek, jen naučit morče, aby tam chodilo :)
Dostatečně velká pro morčata
Dostatečně velký pro králíčka.
Komunikace s obchodem i rychlost dodání, výborná. Velikost, barva toalety odpovídá webu, do klece pasuje skvěle. Náš zakrs. králík je s ní spokojený, výborně se čistí a králík nemá plné ťapky. Vše zůstává pod mřížkou. Pachy pohlcují granule uvnitř toalety. Koupila jsem 2 ks, druhou má venku v pokoji. Doporučuji.
Z počátku se trochu bál mřížky, ale vše vyřešila motivace, ňamka v granulích. Při seskoku králíčka dolů, občas mřížka cvankne, ale to nikomu nevadí.