Přehlednost

Přehlednost
Mám všechny tři díly, vynikající
Jsem železniční fanda. Tak za mě super.
Zajímavá publikace se spoustou informací
V roce 2020 jsem o dovolené koupil 1. díl. Když se naskytla vhodná příležitost ke koupi dalších dílů (2 a 3) za velmi příjemnou cenu, neváhal jsem ani minutu a knihy jsem objednal.
Text velmi podrobný, některá místa osobně znám a mohl jsem se vrátit do mladých let. Punc výjimečnosti knihy dodává množství historických fotografií.
Každý, kdo dlouhodobě sledudje dění na želznici by neměl váhat.
Třetí díl navazuje kvalitou na díly předchozí. Významné zaniklé konvenční tratě byly popsány již dříve, třetí díl se zabývá spíše různými raritami, jako tratě jejichž provoz má blízko k tramvajovým, lanovým a různé dětské či pionýrské železnice
Neshledány
mám předchozí dva díly, čímž jsem si doplnil edici.
Spousta krasnych ilustraci
Spatny papir, zvlnena kniha
Krasna kniha, co nadsence zeleznice urcite potesi.
Opravdu obsáhlá publikace, a zajímavá, plno pěkných fotek, popis historie
Stejně jako předchozí díly velmi kvalitně udělaná kniha- velké množství zajímavých fotografií a map. Takže kdo se zajímá o historii místních drah ( pionýrské železnice, vlečky pro osobní dopravu, lanovky atd.) tak by mu tato kniha rozhodně neměla chybět v knihovně.