Recenze Zločiny Velké Prahy - Petr Zikmund a kol. (2021, pevná)

Recenze Zločiny Velké Prahy - Petr Zikmund a kol. (2021, pevná)

Dne 1. ledna 1922 vznikla tzv. Velká Praha. V následujících letech se k dosavadním pražským částem postupně přičlenilo 37 obcí.

Registrovaný uživatel10. srpna 2021

Pěkně se to čte, příběhy nejsou rozvláčné. Viděla jsem příběhy v televizi a chtěla jsem si knihu přečíst. Ve filmu není všechno.

Nevím o ničem. Zatím jsem knížku nedočetla.

Registrovaný uživatel28. dubna 2021

Příběhy jsou velmi napínavé.

O žádných záporech knihy nevím.

Knihu doporučuji.

Registrovaný uživatel15. dubna 2021

Skvělá četba

Trochu mě mrzí, že v knize nejsou žádné fotky ani obrázky.

Registrovaný uživatel10. března 2021

historizující detektivka

Neobsahuje fotky ze seriálu, což by nevadilo tolik (spíše jsem je čekala, protože seriál je plný oblíbených herců). Příběhy nemají napětí, pointu. Jsou popisné a nepřitáhnou čtenáře. Podobné vyznění má, bohužel, i seriál.

V době, kdy si lidé víc než jindy vzájemně půjčují knížky, aby se odpoutali od stresu, bych tuto knížku nikomu nenabízela. Škoda nevyužitého tématu

Registrovaný uživatel3. března 2021

bezva cteni

Alena Opletalova1. února 2021

Ukázka, jak dokázala první republika přerůzné těžké problémy ukočírovat. - neboli vyřešit. Přechod z císařství do demokratické republiky. Národnostní, ekonomické . problémy. Možná se to neobešlo bez přešlapů. Uvidíme jak se budou vyvíjet další díly. Jak se vyvíjela skutečná společnost se dovídáme a dovídali jsme se z literatury i od svých ,bohužel již nežijících, rodičů

Jakže ta maďarská šlechtična projevila svou nenávist k nové republice? Smířit se s prohrou není lehké. To poplivání Masaryka bych tak nezevšeobecňovala.

Mýslím, že v rámci současné kinematografie je to snímek umírněný a do dnešní emociálně rozhádané společnosti určitým způsobem uklidňující Díky!!

Estepone1. února 2021

zvědavost po radu Vacátkovi co přijde, ale velmi milé překvapení , výborné herecké výkony všech tří hl.postav

zatím jsem na nic nepřišla....

Budu se moc ráda dívat i dál moc milé, výpravné. Jaroslav Plesl i Langmeir jsou vynikající a přesně k nim zapadá i Nováček.