zajímavé
výborná kniha

zajímavé
výborná kniha
Zajímavé memoáry.
Kvalitní knížka svého druhu.
Jsem z muzikantské rodiny a spoustu těchto lidí znám, nebo jsem znala. Honzo, moc děkuji. Je to krásné vzpomínání, škoda, že už si to nemůžem říct osobně. Jak správně řekla paní Olivie: "Drž mi prosím místo."
Díky, díky, díky ...
Měla jsem nana Žižku moc ráda, proto jsem si knížku objednala. Nezklamala mě. Pan Žižka byl velice slušný člověk a bezvadný muzikant.
Knížku vřele doporučuji. Nudit se rozhodně nebudete.
Je to dobré počtení
už jsem odpovídal pořád seneptejte
Kniha byla koupena jako dárek. Obdarovaný byl nadšený, protože je velký fanoušek a příznivec Karla Gotta, takže pro něho absolutní spokojenost. Líbilo se mu, že je kniha psaná opět z jiného úhlu, než ostatní knihy o K. Gottovi. Zprostředkovaně tedy mohu knihu doporučit všem, kteří milují K. Gotta.
Svižně napsaná kniha se spoustou zajímavých nových poznatků z profesního i soukromého života jednoho z našich opravdu nejlepších zpěváků, jakým Karel Gott bezesporu byl. Byla jsem i na autogramiádě pana Žižky, a byl to excelentní zážitek i díky jeho hostům. Knihu jsem přečetla jedním dechem, a občas se k ní i vracím.
Můžu jen doporučit.
Zajímavé čtení.