Literární biografie Recenze Zlatá léta s Karlem Gottem: Čtvrt století za zády Mistra - Jan Žižka (2020, vázaná)

Kniha známého hudebníka a hráče na bicí nástroje Jana Žižky, jenž vzpomíná na svůj profesní i soukromý život a především na krásná léta strávená v orchestru Ladislava Štaidla, doprovodné kapele Karla Gotta. Vypráví o příhodách, které se zpěvákem a se svými spoluhráči zažil, o koncertech doma i v zahraničí, uvádí i stručné charakteristiky členů orchestru a nezapomíná ani na významné hudebníky a…

Registrovaný uživatel24. února 2023

zajímavé

výborná kniha

Registrovaný uživatel9. července 2022

Zajímavé memoáry.

Kvalitní knížka svého druhu.

Registrovaný uživatel24. června 2022

Jsem z muzikantské rodiny a spoustu těchto lidí znám, nebo jsem znala. Honzo, moc děkuji. Je to krásné vzpomínání, škoda, že už si to nemůžem říct osobně. Jak správně řekla paní Olivie: "Drž mi prosím místo." Díky, díky, díky ...

Registrovaný uživatel13. dubna 2022

Měla jsem nana Žižku moc ráda, proto jsem si knížku objednala. Nezklamala mě. Pan Žižka byl velice slušný člověk a bezvadný muzikant.

Knížku vřele doporučuji. Nudit se rozhodně nebudete.

Registrovaný uživatel25. března 2022

Je to dobré počtení

Registrovaný uživatel19. dubna 2021

už jsem odpovídal pořád seneptejte

Registrovaný uživatel30. prosince 2020

Kniha byla koupena jako dárek. Obdarovaný byl nadšený, protože je velký fanoušek a příznivec Karla Gotta, takže pro něho absolutní spokojenost. Líbilo se mu, že je kniha psaná opět z jiného úhlu, než ostatní knihy o K. Gottovi. Zprostředkovaně tedy mohu knihu doporučit všem, kteří milují K. Gotta.

Registrovaný uživatel13. října 2020

Svižně napsaná kniha se spoustou zajímavých nových poznatků z profesního i soukromého života jednoho z našich opravdu nejlepších zpěváků, jakým Karel Gott bezesporu byl. Byla jsem i na autogramiádě pana Žižky, a byl to excelentní zážitek i díky jeho hostům. Knihu jsem přečetla jedním dechem, a občas se k ní i vracím.

Můžu jen doporučit.

Registrovaný uživatel8. října 2020