Recenze Životem na zelenou - Matthew McConaughey (2021, brožovaná)

Nekonvenční memoáry držitele Oscara jsou plné šťavnatých historek, originálních postřehů a neotřelých návodů, jak v životě dosáhnout větší spokojenosti. „Ze svého života jsem si odkroutil už padesát let, z toho jsem se dvaačtyřicet roků snažil odhalit jeho tajemství a posledních pětatřicet si formou deníků zapisoval každou nápovědu, která by mi tu hádanku pomohla rozlousknout. Zaznamenával…

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 9 recenzí pomocí Seznam AI

Kniha Životem na zelenou je podle recenzí poutavým a inspirativním čtením, které zaujme i nečtenáře. Její vyprávění je vtipné, pravdivé a čtivé, i když někteří čtenáři postrádají více interakcí s hereckými kolegy. Celkově kniha zanechává silný dojem a je doporučována pro své originální zpracování.

• Zajímavě a čtivě napsaná
  • Poutavý příběh, který se těžko opouští
  • Inspirativní a bezprostřední
  • Vtipné a pravdivé vyprávění
  • Originální grafika
  • Méně interakcí s hereckými kolegy

josef.herink6. listopadu 2024

Vtipné. inspirativní a bezprostřední

Matthew se docela vyhýbá interakcím se svými hereckými kolegy. Zde jsem čekal trochu víc.

Velmi dobře se čte, doporučuji.

Registrovaný uživatel5. února 2023

Velmi originální grafika, četla jsem jedním dechem, zajímavé myšlenky. Charismatický člověk.

Registrovaný uživatel5. února 2022

Byl to dárek, ale manžel knihu velice chválí

Registrovaný uživatel19. prosince 2021

napsáno pravdivě bez jakýchkoliv "příkras"

nenašla jsem žádné nedostatky

knihu vřele doporučuji, herce mám moc ráda a vážím si ho, za to, že dokázal pravdivě napsat o svém životě....

Registrovaný uživatel12. prosince 2021

Zajímavě psaná příběhem , nejde se od ní odtrhnout

Registrovaný uživatel25. listopadu 2021

Výborná kniha, hádali jsme se s partnerem, kdo bude večer číst. Přelouskli jsme ji za 3 dny.

Registrovaný uživatel20. listopadu 2021

Velmi čtivé

Registrovaný uživatel17. září 2021

Krásně napsané a perfektně se čte a to nejsem velký čtenář, ale tohle jsem přečetl během 2 dnů. Člověk se trochu zamyslí a může zhodnotit svůj dosavadní život.

Registrovaný uživatel9. září 2021

Naprosto úžasný