Recenze Život s narcisem: Více než příručka pro srážku s psychopatem - Lucie Jandová, Jan Dvořák (2021, pevná)

Když vás narcis dostane, kam potřebuje, jeho logika se stane neprůstřelnou. Jeho oběť se ocitá v čím dál větším zmatku. Opravdu je tak neschopná, natvrdlá, nemožná, ošklivá, vyšinutá a opovrženíhodná, jak jí tvrdí její kdysi okouzlující protějšek? Zmítá se v pocitech viny, nejistotě a beznaději, což je účel. Když konečně sebere síly a chce odejít, často se opět vynoří ten charismatický chlapík či…

Registrovaný uživatel8. srpna 2024

Líbí se mi,že je problém podložen skutečnými případy .

Někdy mi přijde že vysvětlení příčin, které vedou k takovému chování,je popisováno z lékařského hlediska moc odborně pro laika bez lékařského vzdělání

Pro mne byla tato kniha přínosem,pomohla mi nejen vysvětlit,ale i pochopit chování obou zúčastněných stran

Registrovaný uživatel28. prosince 2022

Perfektni, ukazuje na skutecnych pripadech tuto stranku osobnosti.vsem doporucuji

Registrovaný uživatel26. října 2022

Velké poděkování panu Dvořákovi....srozumitelně popisuje jak ukončit nezdravý vztah s psychopatem. Díky jeho radám dcera získala odvahu odejít od manžela, který jí deptal a snaží se žít na svobodě.

Pan Dvořák by měl dostat za svoji pomoc ostatním metál!

Registrovaný uživatel15. října 2022

Zvědavost pomohla pochopit motivy chování jedné osoby.

yjasnila jsem si situaci, nabídl se přístup k záležitosti.

Registrovaný uživatel28. srpna 2022

Tato knížka mi přesně popsala, jaké partnery přitahuju, s jakým jsem žila..kolik síly jsem potřebovala, abych se ze vztahu vymanila. Bohužel i na mě to zanechalo pořádné šrámy a dalšího seznamování se bojím a na vztahy už moc nevěřím.

Knížka se i líbila