Příkon 20 WJogurtovač Zilan ZLN6098 Výroba domácího jogurtu není obtížná, pokud k tomu máte potřebné nástroje. Ingredience při výrobě jogurtu je třeba uchovávat při určité teplotě, obvykle 20-55 °c po určitou dobu, obvykle ne déle než 12 hodin.
Jogurtovač Zilan ZLN6098 Výroba domácího jogurtu není obtížná, pokud k tomu máte potřebné nástroje. Ingredience při výrobě jogurtu je třeba uchovávat při určité teplotě, obvykle 20-55 °c po určitou dobu, obvykle ne déle než 12 hodin. Domácí jogurt - 100% zdravý! Jogurt v obchodě musí vydržet týdny a někdy i měsíce. Výrobky prodávané v obchodech obsahují konzervační látky, které se liší od těch ručně vyráběných, a to z důvodu prodloužené trvanlivosti takového výrobku. Z jogurtu jsou odstraněny cenné probiotiky , které podporují trávení a produkují vitamin K, který je velmi důležitý pro fungování organismu. Jednoduché a funkční Přístroj umožňuje jednoduchou přípravu jogurtu. Po vložení ingrediencí probíhá zbytek procesu automaticky, bez zásahu uživatele. Kapacita jogurtovače je 1 l. Snadné použití a čištění. Lahodný jogurt bez konzervantů! Jogurt připravený v tomto přístroji je připraven ke konzumaci hned po vypracování. Průhledné horní víko umožňuje snadno sledovat výrobu