Recenze ZICO Unicarp III 2+1

Nový model Unicarp III s možností volby barvy navazuje na úspěšnou řadu indikátorů Unicarp. Sada v kufříku se dvěma indikátory Unicarp III a přijímač + zkušební baterie, popruh na krk, držák přijímače na opasek.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 9 recenzí pomocí Seznam AI

ZICO Unicarp III 2+1 nabízí spolehlivý výkon, bohaté nastavení funkcí a kvalitní zpracování, které se vyrovná i dražším modelům. Uživatelé oceňují jeho citlivost a odlišení záběru, i když někteří zmiňují drobné nedostatky jako pískající kolečka. Celkově produkt splňuje očekávání a představuje dobrou volbu pro rybáře.

• Spolehlivý dosah příposlechu
  • Bohaté nastavení funkcí (alarm, tichý režim, zvuky, barvy)
  • Perfektní citlivost rolny
  • Odlišení tahu nebo padáku při záběru
  • Kvalitní zpracování a design
  • Zbytečně dlouhá šňůrka na krk
  • Pískající kolečka vyžadující promazání
  • V obalu chybí prostor pro držení swingerů

Karala Berty25. října 2022

Dobrá cena, Vzhled, funkce, Přístup firmy ZICO mě mile překvapil opravou hlasičů mým zaviněním. Rychlé jednání

Registrovaný uživatel23. května 2022

Díky kolegovi který si tento výrobek chválí dál jsem na jeho radu a jsem zatím spokojen.

Registrovaný uživatel23. listopadu 2021

Dosah i všechny funkce odpovídají popisu. Jednoduché nastavení. Spolehlivý.

Registrovaný uživatel2. listopadu 2021

Za mě všechno jak má být!

Zatím jsem žádné nenašel

Registrovaný uživatel20. října 2021

Super sada. Vypadají luxusně. Jednoduché připojení a ovládání. Doporučuji

Registrovaný uživatel13. září 2021

Za ty peníze paráda.

Registrovaný uživatel7. dubna 2021

Pěkný zvuk ,zpracování.

Nelze vzít k vodě bez vyzkoušení. Pískaly kolečka,nutno lehce promazat.

Parádní produkt.

Jiří xxx2. září 2020

Přechod z Zico 2 a opravdu dokonalé hlásice. Zpracování 100% Funkce nemá konkurence ani náhodou. Proste bomba Rad podpořím CZ výrobce Kdo se rozmyslí jděte do něj.

Jako sada 3+1 za 3700 a nabitý funkcemi? Žádný zápor

kdo nemá na Flajzar jasná volba

Registrovaný uživatel24. května 2020

uložení v praktickém obalu spousta užitečných funkcí a nastavení(alarm, tichý režim,zvuky,barvy apod.) příposlech má dobrý dosah (vyzkoušeno 100m) a při úplném ztlumení jen vibruje perfektní citlivost rolny na max (lze nastavit dle stupnice) odlišení tahu nebo padáku při záběru jak na hlásičích tak na příposlechu v pěně v obalu připravený prostor na náhradní baterie (vše je na 9V - hlásiče i příposlech) záruka 3 roky!!!!

zbytečně dlouhá šňůrka na krk :-) v pěně v obalu mohl být připravený prostor i pro držení swingerů, jinak proto využívám jeden pro baterku

Skvělé hlásiče, které se vyrovnají hlásičům za mnohem větší ceny. Mohu jen doporučit, jsem úplně spokojený!