naprosto úžasný šampon. Po něm jsou mé vlasy tak nadýchané a lehké. to jsem dlouho u žádného šamponu nezažila. a nádherně voní.

Ziaja Kašmírové proteiny posilující šampon je podle recenzí velmi oblíbený pro svou příjemnou vůni a schopnost zlepšit strukturu vlasů. Většina uživatelů si chválí jeho regenerační účinky, objem a lesk. Ojediněle se objevuje stížnost na sušší vlasy, ale celkově produkt splňuje očekávání a nabízí dobrý poměr cena/výkon.
Splňuje, co slibuje. Objem, vůni, lesk. Pění dobře. Spokojenost.
vůně, konzistence, množství
super poměr cena/výkon
Zatím nemohu ohodnotit
Má příjemnou vůni a jsou po něm krásné vlasy.
Objednám si ho znova.
Jemná vůně
Fajn o pro jemné vlasy
Dárek tak snad ok
Hezká vůně, kvalitní složení.
Vlasy nejsou až tak vyživené, připadají mi sušší.
Krásně voní, dobře pění a celá řada Kašmírové proteiny nádherně voní. I při mytí vlasů je důležitá vůně.
Vlasy jsou hebke a zdravější .
-velmi příjemný a krásně voní
Vlasy jsou pevnější,lépe drží tvar
Šampón jsem vyzkoušela, vlasy jsou na omak pevnější, jsem spokojená.
Nějaký čas zůstanu u tohoto šamponu. Stačí malé dávkování na druhé mytí, vytvoří bohatou pěnu.
vyhovuje mi na poškozené vlasy, hezky voní
krásně regeneruje, hezky voní
Oblíbila jsem si tuto značku a používám ji v běžné kosmetice. Šampon používám jednou týdně, je šetrný, zvětšuje objem vlasů a kryje tak místo po odstranění karcinomu a následné plastice. Super
vlasy jsou jemne ale pritom podajne
Úžadná vůně, vlasy jsou po umytí jemné a lesklé.