filtrační náplň Recenze ZeoPure Australský zeolit 0,5-1,2 mm 15 kg

Recenze ZeoPure Australský zeolit 0,5-1,2 mm 15 kg

ZeoPure je filtrační médium, kterým lze nahradit písek nebo sklo ve všech typech pískových filtrů. Zvyšuje účinnost sanitačních látek, snižuje jejich dávkování a snižuje zápach, podráždění kůže a očí tím, že provádí iontovou výměnu amoniaku/čpavku například při používání chlóru. Zeolit disponuje tvrdostí 7H.

ludmila.gerychova17. července 2025

Zatim spokojeni, voda azurove cista, pouzivame mesic, tak uvidime dale

marcelka1981112. července 2025

Môžem odporučiť, lepšie ako obyčajný piesok do filtrácie

nefist239. července 2025

Výborná filtrační schopnost, oproti běžnému písku. Na váhu jsem objednal 15kg do filtrace která potřebuje 15 kg písku, ale zbylo mi zhruba stejné množství i po nasypání plně filtrační nádoby, je lehčí než normální písek

Lehčí než obyčejný písek, je s ním trošku složitější praní filtru. Má větší tendenci se vylejvat při propláchnutí filtrace.

Rozhodně doporučuji, ve srovnáním s ostatními filtračními písky je tenhle o několik lvlů výš.

Registrovaný uživatel16. července 2024

Zeolit filtruje velmi dobře. Mám srovnání jen s bavlněnými kuličkami, takže nemohu srovnávat s filtračním pískem.

Z filtrace i po půlhodinovém proplachování teče kalná voda. Nyní po 1,5 měsíci používání z filtrace po zapnutí teče několik sekund zakalená voda. V bazénu asi žádný velký problém, ale ve vířivce, kde je jen 1.3 m3 vody to kalí vodu. Takže při každém zapnutí musím vyndat výstup filtrace z vířivky ven a vodu na pár sekund odpustit. Za ty peníze by mohl být zeolit propláchnutý a lépe připravený k používání.

Registrovaný uživatel24. října 2023

Pro jeho dobré vlastnosti a složení. Dobře filtruje.

nenašel jsem žádné -

Registrovaný uživatel21. srpna 2023

Proč? - náhrada za kuličky u kterých nelze provés proplach ve filtraci, nutno vyprát v pračce!! Zeolit vlastnosti - křišťálová voda

Registrovaný uživatel9. srpna 2023

recenze