Dobrodružné čtení pro dceru

Dobrodružné čtení pro dceru
Velmi hezké, bude to perfektní dárek
deti přečetli za měsíc a neslo je od knih odtrhnout
Ježíšek přinesl rovnou celou řadu pro 6-ti letého syna. Původně jsem to chtěla jako společné čtení před spaním, ale po první kapitole to utíkal ukázat 9-ti letému bráchovi a naprosto tomu propadli, už jsou ve druhém díle a já už jen slýchám hlášky, které tam vyčetli a třeskutě se jim smějí. Hlavní hrdinové neotřele nahlíží na postavy klasických pohádek a jejich příběhy při jejich cestě Zemí příběhů. Možná je to tím, že autor je mladý spisovatel, herec,....čtení je svižné a zábavné, v kontrastu s mnohými klasickými tisíckrát omletými pohádkami. Za nás Ježíšek trefil do černého!!!
děti to nechtějí dát z ruky
Vřele doporučujeme všem od věku, kdy děti znají už postavy klasických pohádek až po předpubertální čtenáře :))) a samozřejmě i starší!!!
Neuvěřitelná fantazie a překvapivé zápletky. Už je ten nápad svést dohromady většinu pohádkových postav je unikátní. Vždyť v kterém jiném díle se sejde Šípková Růženka, Sněhurka, Karkulka a v podstatě pohádkové bytosti, které vás napadnou. Přečteno za 14 dní.
Jako hlavní mínus, bych uvedl nízkou kvalitu tiskařského papíru.
A za druhé - proč udělal z Karkulky takovou potvoru ?? I tak mi přišla jako jedna z nejsympatičtějších postav.
Rozhodně stojí za přečtení.
Vánoční dárek pro vnučku
Měla obrovskou radost
Krásné pohádkové příběhy. Potěší nejen děti, ale i dospělé, kteří mají rádi pohádky.