zlepšují spaní

zlepšují spaní
na bolest vůbec neúčinkují
velká ospalost a žaludeční problémy
zkusil jsem kapky od jiné firmy a bez podobných problémů
Zatiaľ stačí večer brať iba 1 kapsulu z CBD a CBG. Striedam kapsule s CBD.
Ráno som zvýšila počet kvapiek na 10, ale asi to budem musieť navýšiť.
Trochu problematická chuť kvapiek, na čo si neviem zvyknúť.
Celkové hodnotenie pozitívne.
Nevidím žádné zlepšení
Mi nepomáhá
V e-shopu jsem se dočetla ,že obsahuje každá tobolka stejnou dávku účinné látky a doporučení,že se hodí pro lidi s trávicími potížemi.Užívám ho na nespavost.Je lepší než klasické prášky na spaní,nejsem po něm spavá a spím tvrdě minimálně 4 až 6 hodin a odpočinu si.Od Kovidu a po očkování proti Kovidu těchtomám různé trávicí potiže a někdy i prujmy.Po těchto prášcích potíže a nespavost mizí.Účinkuje i na klimakterické potíže a návaly horka a také na bolesti zad a kloubů.Užívám ho 2 x denně 1 tobolku.Líbí se mi cena produktu a neobsahuje THC
S kvělý a účinkuje.
Vynikající na bolest zad
Již kdysi mi produkt doporučila dcera. Měla jsem psychické problémy, nespavost, bolest páteře, koleno po úrazu. S produktem jsem byla moc spokojená. A nyní se opět ozvaly nějaké neduhy, tak jsem si znovu objednala. Jsou moc spokojená, protože vidím a pociťuji zlepšení. Děkuji za produkty