CBD Recenze Zelená Země Konopné kapsle s obsahem CBD + CBG 60 cps.

Recenze Zelená Země Konopné kapsle s obsahem CBD + CBG 60 cps.

Kapsle obsahují za studena lisovaný olej z biomasy konopí s přirozeným obsahem kanabinoidů (CBD a CBG), který harmonizuje přirozené procesy v těle a tím podporuje obranyschopnost. Doplněk stravy je vhodný pro lidi s gastroproblémy.

Registrovaný uživatel12. července 2025

zlepšují spaní

na bolest vůbec neúčinkují velká ospalost a žaludeční problémy

zkusil jsem kapky od jiné firmy a bez podobných problémů

dada.schutz25. října 2024

Zatiaľ stačí večer brať iba 1 kapsulu z CBD a CBG. Striedam kapsule s CBD. Ráno som zvýšila počet kvapiek na 10, ale asi to budem musieť navýšiť.

Trochu problematická chuť kvapiek, na čo si neviem zvyknúť.

Celkové hodnotenie pozitívne.

Registrovaný uživatel16. srpna 2024

Nevidím žádné zlepšení

Mi nepomáhá

Registrovaný uživatel20. července 2024

V e-shopu jsem se dočetla ,že obsahuje každá tobolka stejnou dávku účinné látky a doporučení,že se hodí pro lidi s trávicími potížemi.Užívám ho na nespavost.Je lepší než klasické prášky na spaní,nejsem po něm spavá a spím tvrdě minimálně 4 až 6 hodin a odpočinu si.Od Kovidu a po očkování proti Kovidu těchtomám různé trávicí potiže a někdy i prujmy.Po těchto prášcích potíže a nespavost mizí.Účinkuje i na klimakterické potíže a návaly horka a také na bolesti zad a kloubů.Užívám ho 2 x denně 1 tobolku.Líbí se mi cena produktu a neobsahuje THC

S kvělý a účinkuje.

stampfermilan5. července 2024

Vynikající na bolest zad

Registrovaný uživatel25. května 2024

Již kdysi mi produkt doporučila dcera. Měla jsem psychické problémy, nespavost, bolest páteře, koleno po úrazu. S produktem jsem byla moc spokojená. A nyní se opět ozvaly nějaké neduhy, tak jsem si znovu objednala. Jsou moc spokojená, protože vidím a pociťuji zlepšení. Děkuji za produkty