Recenze Zelená Země CBD 5 % + CBG 2 % 10 ml

Konopný olej, vyrobený z legálních odrůd konopí. Je vhodný pro podporu imunity. V tomto produktu je mix CBD a CBG, čímž se výrazně umocní potenciál obou kanabinoidů. Je bez obsahu lepku, laktózy a palmového oleje.

Registrovaný uživatel20. ledna 2025

Tento produkt mi byl doporučen. Produkt by měl napomoci k lepšímu spánku. Užívám zatím krátkodobě. Čas ukáže zda dojde ke zlepšení.

Registrovaný uživatel29. července 2024

Toto je úžasná alternativa pro všechny, kdo odmítají polykat chemické jedy v podobě léků. Mně osobně pomohl konopný olej proti menstruační bolesti. Stačí pár kapek denně zhruba týden před očekávanou menstruací a vše proběhne bez problémů.

alena.sam20. dubna 2024

Dobře účinkuje na všechny mé chronické příznaky 60 leté ženy s nadváhou včetně nespavosti jako důsledku mé dlouholeté práce na směny.

je výborný,účinkuje na různé bolesti pohybového aparátu,nespavost,trávicí problémy a přechodové potíže.Nemusím užívat analgetika jako dřív.

havrlik.j4. ledna 2024

Upravilo se mi po dlouhé době zažívání tak, že nepotřebuji brát projímadla. Částečně mi zmizelo trnutí dolních končetin a otoky.

Nevím zatím o žádných.

Opravdu po dlouhé době experimentů s chemickými produkty (léky) konečně věc, která opravdu působí pozitivně na orgány těla.

ha.br20. prosince 2023

Tento produkt jsem si vybrala, jako pokračování, po využívání CBD oleje - 5% s ovocnou příchutí, protože obsahuje i CBG. Zprvu jsem se bála konopné chuti oleje, ale je to úplně v pohodě. Olej jsem začala používat na lehký spánek a úzkost přes den. Jsem velmi spokojená a určitě budu v užívání pokračovat.

Zatím jsem nic neobjevila.

ondrej8. prosince 2023

Funguje na spani

Registrovaný uživatel14. listopadu 2023

Vysoká kvalita a priaznivé účinky na môj zdravotný stav

Registrovaný uživatel9. listopadu 2023

zatím používám krátce, ale bolest je menší

budu doufat, že zafunguje, bolest nohy je moc otravná

Registrovaný uživatel2. června 2023

Pomáhá na více neduhů