RC model tanku Recenze Zegan German Leopard 2 ZG/99834

Recenze Zegan German Leopard 2 ZG/99834

Německý Leopard 2 je vzorem německého tanku stejného jména, který byl základním tankem německé armády do konce 70. let. Model nejenže vypadá, ale také střílí jako skutečný ekvivalent pomocí nábojů o průměru 6 mm. Mezi další funkce stroje patří efekt zpětného rázu, možnost seřizování hlavně, realistické zvuky motoru či střelby.

Registrovaný uživatel13. ledna 2023

Za tyto peníze nelze snad nic vytknout, pěkné zpracování , tři rychlosti vpřed dvě vzad,, dvě rychlosti na otáčení na místě velmi realistický start, pěkně střílení,kuličky se nezasekávají , zatím jen zkoušeno v interiéru, zatím vše funguje tak jak má a doufám že i bude

Při otáčení věže by měl být na konci nějaký dotaz, při dojíždění věže do koncové polohy jsou slyšet přeskakující zuby na ozubeném převodu a mohlo by dojít k poškození, ale při trochu opatrnosti se dá poškození předejít

Za mě super hračka, a pro nenáročné mohu jen doporučit

Registrovaný uživatel11. ledna 2023

Výhodná cena, povedená hračka...

Spokojen s nákupem...

Registrovaný uživatel3. ledna 2023

Dobrá, ale drahá hračka pro děti, vyhovuje i v terénu, ale pak to vyčistit je voprus.

Dodané žluté střelivo BB 6mm je absolutně nevhodné, neprochází nabíjecím systémem. Je asi šišaté, vhodné k vyhození. Airsoftové bílé kuličky BBs 0,12g fungují bez problému. Zvuk je šílený, jakoby dupající rytmus.

Celkem to jde, reklamovat nebudu.

Registrovaný uživatel8. října 2022

Tank byl částečně nefunkční a poškozený,nedržel přímý směr a stáčel se k jedné straně.

Za ty peníze nic moc a zklamání z koupě tohoto produktu.

Registrovaný uživatel13. března 2022

Při jízdě dobré sedí.Jako klad hodnotím,že tank má dvě rychlosti.

Zatím jsem na žádné nepřišel.

Registrovaný uživatel27. prosince 2021

Pohybově dobrý.

zvuk motoru není moc autentický

za tu cenu to "splnilo" vnukovi očekávání. Máme doma už pět tanků.Myslím, že příště půjdeme do dražší verze.

Registrovaný uživatel23. října 2021

Super spracování

Registrovaný uživatel24. srpna 2021

Jsem dobře obeznámen s technikou zbraní 02.svět války, Zvláště ruční palné zbraně, boj.vozidla a tanky. Z válečných lodí se zajímám i vál.loď Bismark, mám její model. Ze stejných důvodů jsem zakoupil model tanku Leopard. Vzhled jeho pancéřování je však nepochybně z poválečných verzí. Jinak výborná kopie. Koutský

Omezený rozsah náměru, Mírně menší dosah ovládání než uvedeno v techn.údajíchZ

Registrovaný uživatel11. srpna 2021

Je to tank a měl by přejed vše,pícha mocného wermachtu a údajně nejmodernejší tank v evropě,šlupky nejsou překážka :)

Padají pásy při prudkém obratu na koberci v trávě a na jiných nerovnostech,do pásu se skoro pokaždé zamotá oblečení a kanon mě střilel tak dvě hodiny než se zasekl...nic na opravu nefunguje,špejlí prostrčit hlaveň,klepání nic,střílí na prázdno se zaseklími kuličkami někde uvnitř,škoda že se nedají vypnout zvuky aby po mě nečuměli sousedi,zvuk tanku a zvuky motoru,sice je psáno na domácí použití ale já to chtěl hlaně na ven do suchého terénu :) a nabiječka nemá zelnou kontrolku pro plný stav nabytí

Ale chtěl jsem to prostě vyzkoušet akorát škoda že není mkoc míst kde si stím v klidečku jezdit aby lidé blbě nehleděli :)

Registrovaný uživatel8. srpna 2021

spokojnost

Registrovaný uživatel14. června 2021

Chybí český návod!!!

Registrovaný uživatel17. dubna 2021

Je tp vynikající miniature vzorem všech dnešjích tanků.Sloužil jdem u tankistů,t-34 a T-54 A cela rodina se s ním bavi.-. T

Registrovaný uživatel6. dubna 2021

Vzhled.

Porucha. Nestřílí.

Registrovaný uživatel30. ledna 2021

Po delším podrzeni ovladače přestala fungovat otáčecí věž, takže budeme řešit reklamaci.