Spokojenost, velikost tak akurát, aby plnil svůj účel

Spokojenost, velikost tak akurát, aby plnil svůj účel
kvalit zpracování, variabilita, cena
neškodila by možnost zakrytí nepoužitých montážních otvorů, třeba plastové zátky k "nacvaknutí"
Značka
dost veliký
Vypadá dobře
naprostá spokojenost, blatník mám na elektrokole s širokým pláštěm 2,6
a spolehlivě ochrání před blátem a deštěm. Mezi mým tlustým pláštěm
a spodní hranou blatníku vychází mezera 1cm, ale zatím jsem s tím neměl problém.
Blatník lze barevně doladit pomocí samolepek.
Blatník je připevně pomocí stahovacích pásků, takže nejde sundat, což na elektrokole, myslím, nevadí.
Nelétá bláto do obličeje
Drhne o plášť
Výborně vypadá
Dobře chrani, chytá blato, kamínky, a vypadá fakt dobře na kole!
jdenoznačně cena, SK pásky jsem dal hrubší a drží perfektně
tenké origo SK pásky,ale to je drobnost
Snadná montáž,dobře chrání.
Puvodně koupeno pro manželku,ale nevešlo se do vidlice rock shox s plášti 2.4.
Dal jsem na své, vidlice sr suntour plášť také 2.4.Já měl na kole model 20,ten jsem dal ženě.(jen taktak)
Vypadá cool! Pěkně pasuje.
Jednoduchá montáž
Dobře drží, nepřekáží
Nenarušuje vzhled kola
Alespoň částečně ochrání jezdce při jízdě za mokra
Před nečistotami od kola chrání i odpruženou vidlici
Mezi blatníkem a kolem už není moc místa (záleží asi i na typu vidlice), v extrémnějších podmínkách se to pak teoreticky může zanášet blátem
Jeden z mála blatníků co nějak chrání jak jezdce tak i pohyblivou část odpružené vidlice a to nejen před blátem ale i před prachem. Není vhodný pro rychlou a častou demontáž (dělá se to pomocí štípaček a nových stahovacích pásek), ale to mi nevadí, je nenápadný a nepřekáží, zatím ho nemám proč sundávat.
Jsem překvapen účinností v zachytávání nečistot a vody. V podstatě nyní mám ochranu nohou vidlice, ale zároveň a to hlavně čisté brýle i tvář.
Pozor, jen tak tak se vejde pod podkovu SanTour Raidon 29.