Anglický jazyk Recenze Zamilujte se do angličtiny: Neprůstřelný návod, jak se naučit anglicky a užít si to - Bronislav Sobotka [CS/EN] (2021, pevná)

Hello my dear future readers! Jsem Broňa nadšený učitel angličtiny z Brna, který pomáhá lidem zamilovat se do angličtiny a rád bych vám představil svoji novou knihu. Možná vás to překvapí, ale od malička jsem nesnášel školu. Asi proto, že mi vůbec nešla. Zvláště pak jazyky.

Registrovaný uživatel2. listopadu 2023

čtivé a motivující

Lolita Matyová9. dubna 2023

žádné..úplně zbytečná kniha

kniha popisuje co si máte zapnout jak poslouchat media,yotube atd.Je to jako když vám dá někdo návod jak a kde uhasit žízeň-kup si pití,otoč kohoutkem..Smutné,že se tím pokouší někdo živit a navíc okrádá o peníze lidi co mají zájem o jiný jazyk

nic horšího jsem nevyděla

Registrovaný uživatel11. února 2023

Úžasné čtení pro všechny, kdo se učí jazyk, i ty, kdo ho vyučují

Registrovaný uživatel18. května 2022

Vrátila jsem.

Registrovaný uživatel5. října 2021

Líbí se mi způsob, jakým je celá kniha psána - přehledně a vtipně. Dává čtenáři nejen návod, jak na učení správně jít, ale dodává i chuť a energii.

s k v ě l é !!!