Škoda , že není formát jako ostatních jejich knih .

Kniha Z mého severoitalského deníku přináší autentický a čtivý pohled na život v severní Itálii během pandemie. Autorka svým vtipným a lidským stylem přenáší lehkost i v těžkých okamžicích, což ocení čtenáři hledající pravdivé příběhy. Pro ty, kteří preferují veselá témata, však může být kniha méně vhodná.
Škoda , že není formát jako ostatních jejich knih .
Dobrá zkušenost z minulých knih.
Martu Kučíkovou a její knížky z podhůří italských Dolomit máme velmi rádi a všechny 3 předchozí knížky se nám velmi líbili.
Snad je to, že vše v knize popsané není vždy příliš veselé. Ale to je život, tak jak jde a doba "Covidová" příliš veselá není.
Kniha je vtipná a velice dobře se čte.
Je to moje již čtvrtá kniha od této autorky a moc ráda se k nim vracím, zvlášt v této neveselé době.
Máme všechny knihy M. Kučíkové a považujeme je za vtipné, zajímavé, dobře napsané. S radostí jsme přijali zprávu o další knize, i když bylo zřejmé, že tak optimistická jako ty předchozí patrně nebude. Deník je svědectvím o životě v Itálii za náročných podmínek v jarních měsících roku 2020, českému čtenáři poodhalí přísná opatření, která v Itálii tehdy panovala - o nichž v našem prostředí mnoho nevíme. Je napsán s nadhledem, vyzdvihuje soudržnost a víru Italů v lepší časy.
Doporučuji nejen milovníkům Itálie!
Nehledejte smyšlené příběhy, ale pravost, lidskost, lidskost i v okamžicích velmi těžkých v době jarní covidové pandemie v severní Itálii.Autorka má dar lidskosti a nesmírné laskavosti i v těžkých okamzicich (a prostřednictvím čtivě psaného deníku tu lehkost i v těžkostech přenese na čtenáře). Děkujeme!
Doporučujeme jednoznačně. Nehledejte smyšlené příběhy, ale pravost, lidskost, lidskost i v okamžicích velmi těžkých v době jarní covidové pandemie v severní Itálii.Autorka má dar lidskosti a nesmírné laskavosti i v těžkých okamzicich (a prostřednictvím čtivě psaného deníku tu lehkost i v těžkostech přenese na čtenáře).
Zbytečná kniha.