Tato kniha je jedna z těch, které mě provázely celým dětstvím, napřed mi příhody kocouřího kluka četli rodiče a od doby, kdy jsem se naučila číst, jsem po této milé knížce sáhla bezpočtukrát.
Více naHlavní obsah stránky

Recenze Z deníku kocoura Modroočka - Josef Kolář, Helena Zmatlíková (2014, pevná)
Krásně ilustrovaná a pro děti srozumitelná, hezký příběh.
Na knížku vzpomínám ze svého dětství - hlavně kvůli úžasným i ilustracím Heleny Zmatlíkové.
Tak jsem jí koupila vnučce mé přítelkyně, velmi chytré 4leté holčičce a té se kniha líbí také a těší se, až se naučí číst......
Nemá nedostatky žádné.
Doporučuji všem rodičům pro doplnění dětské knihovničky, je to klasika prověřená léty....
Brzké dodání.Jako dárek udělal radost .
Byl to dárek.
Krásná knížka z mého dětství teď ji čtu synovi .
Skvělá knížka .
Knížku četla již moje dcera, nyní jsem ji zakoupila pro moji vnučku.
super kniha.
Úžasná česká kniha, pro milovníky koček, předčítám. Vhodné pročtenáře tak od 2 třídy, podle zdatnosti ve čtení.
Knihu znám z dětství. Je moc pěkná.
S nákupem jsem byla spokojená.
Krásná knížka, v podstatě klasika v dětské četbě, líbila se mi a teď ji čte i má dcera, kterou jinak četba moc nebere. Navíc v kvalitním provedení- pevná vazba, krásně barevná
Super,dekuji moc za rychlé dodání .
Pamatuji si z dětství, krásná kniha pro dceru.
První knížka, kterou jsem před x lety přečetla úplně sama :-) , krásný příběh a půvabné ilustrace paní Zmatlíkové
jako povinná četba do 2 třídy
vhodné pro malé i větší
klasika pro děti, doporučuji divadelní představení i CD
Tuto knihu znám ze svého dětství. A protože je nádherně napsaná a ilustrovaná tak jsem jí koupil abych ji mohl číst mojí malé vnučce. Ta si už kocoura Modroočka taky oblíbila.
Absolutně žádné.
Já osobně tuhle knížku zbožňuji. Miluji totiž kočky.
Výborná. Vtipná, inteligentní ..... Zkrátka samá superlativa.