Velké překvapení,nečekala jsem,že držák bude top za tu cenu.Zatim nejlepší co jsem kdy měla.Drží mobil velice dobře.Perfektní!

Moc pěkný děkuji rád ho používán
Udělal jsem dobrý kup.
Jeden jde.
Druhý nejde.
Byly koupeny dva kusy, jeden funguje druhy po týdnu přestal fungovat. Prodejce kontaktován pomocí formuláře reklamace ale nekomunikuje, bohužel. Jak jsem již psal dříve o prodejci, když dodal zboží se zpožděním a až po urgenci, má to na háku.
Nestejné vybyrvení ramen které drží mobil
Dcera je spokojená
zatím bez vady
Totální krám,který vůbec nefunguje.
Čínskej šmejd k ničemu.
Jednoduchý a pěkný,pracuje petrfektne
za ty peníze dobrý
Prestalo fungovat bezdratove nabijení
Vůbec tam mobil nedrží - šmejd
- vzhled
- bezdrátové nabíjení
- cena
Ani jeden kus nedobíjí a jeden ani nedrží telefon, ktery casto vypadne z drzaku...
Bohuzel nefunkcní
Kvalita,malé rozměry,perfektní dívají.děkuji
Ok doporučuji,i cena je kvalitni
Po týdnu ani ne používání nefunguje nechce se to sevrit ať drží telefon a když už se rozsvítí ze nabijí tak to spis vybiji než aby to nabijelo podle mě Škoda peněz..
Vzhled
Byl poškrábán. Ot lepená vrchní část. Měla takový dojem že už byl použity. A vůbec mi to ne dobije. Tak sklamani.
Nenabíjí telefon.
Pořád otevírá při jízdě mi spadl telefon pod nohy