Make-up Recenze Yves Saint Laurent Touche Éclat Le Teint dlouhotrvající make-up pro rozjasnění pleti 30 ml

Projasňující fluid koncentrát. Jde o spojení krycích pudrů a zlaté perleti, lehce jemného gelu a fluidního koncentrátu. Touche Éclat Le Teint obsahuje inovátorský protiúnavový komplex a dokáže během okamžiku zahnat nevzhledné stíny a mdlou pleť. Vitamin E chrání pleť před působením volných radikálů, zatímco výtažek z listnatce bojuje s příznaky únavy, zhebčuje pleť a podporuje mikrocirkulaci.

Registrovaný uživatel15. srpna 2022

Skvělý, přirozený vzhled, lehký, jistě koupím znovu

Varianta BR50 Cool Honey
Registrovaný uživatel6. srpna 2022

Moc jsem spokojená s tímto make-upem, lehce se roztírá a krásně sjednotí pleť, doporučuji,jeden iz nejlepších make -upu!!!

Varianta B50 Honey
Registrovaný uživatel24. července 2022

Exkluzivní makeup od top značky, kryje perfektně ale nedělá masku. YSL je záruka, ať je to parfém či kosmetika. Za tuhle cenu jsem si koupila 3 do zásoby :))

Registrovaný uživatel8. července 2022

Tanto make-up jsem si pořídila poprvé a už teď vím, že ne naposledy. Parádní konzistence, je lehký a krásně sjednotí pleť.

Varianta BR20 Cool Ivory
Registrovaný uživatel22. května 2022

Nedělá vrstvy, vypadá přirozeně.

Ve slevových akcích jsou jen příliš světlé nebo úplně tmavé odstíny.

Varianta B50 Honey
Registrovaný uživatel7. května 2022

Není hutný a přesto zakryje i drobné nedostatky. Nedělá mapy na obličeji. Mám ho již podruhé a ve více odstínech. Naprostá spokojenost. .

Registrovaný uživatel8. dubna 2022

už jiný nepoužívám,je skvělý.Naprosto přirozený,dlouho vydrží

pokud není v akci,tak je trochu dražší

trochu dražší,ale vyplatí se

Registrovaný uživatel26. května 2021

vyzkoušený skvělý make up,výborně drží celý den,i pod rouškou :-),výborně se roztírá

skvělý produkt za super cenu