Dámský parfém Recenze Yves Saint Laurent Paris W EDT

Recenze Yves Saint Laurent Paris W EDT

Nechte se v představách přenést do Paříže, města lásky. Ať už jste kdekoliv, toaletní voda pro ženy Yves Saint Laurent Paris vám připomene romantickou metropoli, v níž se odehrávají nezapomenutelné příběhy. Vůně Yves Saint Laurent Paris vzdává hold Paříži, městu lásky. Jde o lehčí verzi stejnojmenné parfémované vody, díky čemuž se skvěle hodí i pro letní dny.

janemichalkove31. října 2025

je to original nebo ne

Registrovaný uživatel3. června 2025

Už to znám,je to síla.

Prima volba.

Varianta 75 ml
lenkareissner12. března 2025

Parfém jsem měla již několikrát.

evastork22. prosince 2024

voním se léta

neznám, poslední dobou těžko k sehnání

Registrovaný uživatel8. prosince 2021

Moje nejoblíbenější značka už pár let. Poprvé jsem ji kupovala v Nice a zamilovala jsem se do ní.

Registrovaný uživatel16. května 2021

Používám ho dlouhá léta jsem velmi spokojena.

Registrovaný uživatel24. října 2019

Před mnoha lety jsem tuto vůni dostala a již několik let jsem si jí chtěla koupit. Došlo k tomu až letos a myslím, že jí budu mít dost dlouho, protože má dost intenzivní vůni. Produkt používám kdykoliv jdu "mezi lidi", což je různé. Někdy 2x týdně někdy 4x týdně. Prostě různě.

Žádné mě nenapadají.

Objednávat si parfém, toaletní vodu a pod. na internetu je výhodné, ale je dobré znát vůni.

Varianta 75 ml