Recenze Yuasa YTX9-BS 12V 8Ah

Yuasa YTX9-BS 12V 8Ah je olověné motobaterie, kde elektrolyt je zasáknutý do skelného rouna (sklolaminátová mikrovlákna). Motobaterie je bezúdržbová a není třeba dolévat destilovanou vodu, maximální startovací výkon, vysoká odolnost proti otřesům a vibracím, možnost náklonu cca 30°. Baterie je dodávána v suchém stavu – přednabitá, elektrolyt je součástí balení. .

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 9 recenzí pomocí Seznam AI

Motobaterie Yuasa YTX9-BS 12V 8Ah je podle recenzí spolehlivá a kvalitně zpracovaná, s dlouhou životností a přesnými rozměry. Jedinou výtkou je pokles napětí při zatížení, což může ovlivnit její výkon v náročných situacích.

• Shoda s originální specifikací
  • Dlouhá životnost
  • Kvalitní zpracování
  • Přesné rozměry odpovídající potřebám
  • Spolehlivý výkon
  • Po zatížení klesá napětí

Ivo Jan5. července 2025

Dobrý výběr. Spokojenost. Rychlý obchod, rychlé dodání.

jan10. června 2025

Originální baterie dle specifikace výrobce

Standardní baterie

ivosz2. června 2024

Baterie je přesná shoda s originálem s plnou výbavou, už ji kupují po třetí. Naprostá spokojenost.

Vít24. května 2024

funguje, super, odpovídá

Registrovaný uživatel4. června 2023

Stejný typ jako ta co sloužila předchozích 8 let! Takže naprosto v pohodě, doporučuji.

Registrovaný uživatel24. září 2022

kvalita

Registrovaný uživatel3. června 2021

vybíral jsem podle rozměrů a výkonu

baterii mám jen měsíc, tak se nedá moc hodnotit

Registrovaný uživatel21. dubna 2021

Motobaterie. výběr podle výkonu a hlavně rozměru. Prodejcem i dobrá cena včetně dopravy. Dobré zpracování, těsnost baterie v náklonu, . S tímto výrobkem už mám zkušenosti a v případě, že nezjistím nějakou ukrytou výrobní vadu bude vše v pohodě. Při denním použítí motocyklu.

Obchod a výrobek doporučuji dalším zákazníkům. U mě važně rychlé a solidní jednání.

Registrovaný uživatel11. března 2021

Po zatíženi spadne napeti, budu, reklamovat