Motobaterie Recenze Yuasa YTX7L-BS 12V 6Ah

Recenze Yuasa YTX7L-BS 12V 6Ah

Yuasa YTX7L-BS 12V 6Ah je olověné motobaterie, kde elektrolyt je zasáknutý do skelného rouna (sklolaminátová mikrovlákna). Motobaterie je bezúdržbová a není třeba dolévat destilovanou vodu, maximální startovací výkon, vysoká odolnost proti otřesům a vibracím, možnost náklonu cca 30°. Baterie je dodávána v suchém stavu – přednabitá, elektrolyt je součástí balení. .

vamoso15. března 2025

Baterie která mi vydržela víc než jiné renomované značky.

Karlos17. června 2024

Po dvou vartách, které se sesypali po 30ti měsících padla volba na yuasu. Tak uvidíme.

Registrovaný uživatel20. srpna 2021

Stejný akumulátor se osvědčil již v novém skútru Honda HS 125 a tak šlo v tomto případě o jasnou volbu. Známkou výborná pak hodnotím prodejce tohoto akumulátoru firmu Bikers Crown .

Registrovaný uživatel29. května 2021

Velmi spolehliva, jsem spokojený, příznivá cena

Doporucuji koupi

Poldik 05925. května 2021

,Mně tato baterie vydržela 7,5 roků . Koupím si tu samou do motorky .

Spokojenost s touto baterii .

Registrovaný uživatel8. května 2021

Pracuje velmi dobře!

Registrovaný uživatel12. dubna 2021

Nejlepší baterie do motorky. Vydržela 7let a to jsem ji přes zimu ani nevytahoval a asi dvakrát jsem si vzpomněl a připojil k nabíječce

lukasmlynek8. listopadu 2020

kvalita snadné zprovoznění

Registrovaný uživatel24. října 2020

Poměr cena/výkon, spolehlivost, jednoduchost

za ta léta nic nezjištěno

Registrovaný uživatel15. května 2020

Zakoupil jsem tenhle AKU pro skútr Honda PCX150, po nalití elektrolytu a dobití zatím OK. Originální AKU pro Honda PCX má o 2/3 vyšší pořizovací cenu.

Zatím jsem spokojen, doufám že pár roků vydrží. Menší kapacitu AKU nepozoruji..Důležité je ale při delší nečinnosti vždy dobít!!!