Motobaterie Recenze Yuasa YTX7A-BS 12V 6Ah

Recenze Yuasa YTX7A-BS 12V 6Ah

Bezúdržbová baterie Yuasa YTX7A-BS 12V 6Ah, vyniká svojí dlouhou životností a vysokým startovacím výkonem. Použitím technologie olovo-kalcium, se zvýšil startovací výkon o 30% a prodloužila se jejich životnost. Díky těmto kvalitám, jsou motobaterie Yuasa montovány do motocyklů již v prvovýrobě, těch největších celosvětových výrobců motocyklů. Dobrým poměrem ceny, výkonem a životností, se stává…

Registrovaný uživatel16. srpna 2022

Zkušenost taková že vydrží více než ostatní značky Baterie je gelová což je plus

Registrovaný uživatel13. června 2022

výměna za původní shodný, ten vydržel 5 let

Adamíra1. června 2022

Při koupi nového skůtru byla namontována tato baterie. Vydržela 7 let. Mohu jen doporučit.

Poměr cena a životnost perfektní. Bohužel jsem koupil novou značky Varta AGM. Dnes odešla po 11 měsících. Jdu znovu zakoupit tento výrobek.

Registrovaný uživatel7. června 2021

Splňuje vše co jsem očekával a potřeboval. Používám denně ve skútru.

Na žádný zápor jsem nenarazil.

Registrovaný uživatel20. listopadu 2020

Pokud se nechcete o motobaterii příliš starat je AGM technologie dobrá volba. Naplnit kyselinou, nabít, zavíčkovat a už nikdy neotevřít! Další údržba je už pouze občasná kontrola napětí, které není dobré nechat dlouhodobě nižší, než 12,5V. Dobíjet maximálním napětím 14,9V s proudem nižším než 0,7A. Motobaterii AGM nepřebíjejte zkracujete ji životnost. Co získáte? Spolehlivý neubývající výkon po dlouhou řadu let.

Jak to u kvalitních výrobků bývá, mají vyšší cenu. Yuasa MF není vyjímkou.

Registrovaný uživatel9. listopadu 2019

Kvalitní baterie jako vždy

Registrovaný uživatel14. dubna 2019

Slušná baterie, dlouhá výdrž (mám druhou, první vydržela 5 let)

Registrovaný uživatel27. srpna 2018

Dobré reference , dobrá cena. Okamžitě použitelné. Snadný nákup.

Zápory zatím žádné

Výrobek dobrých kvalit za dobrou cenu. Doporučuji všem.