Životnost a startovací proud
Skvělý produkt za dobrou cenu.

Životnost a startovací proud
Skvělý produkt za dobrou cenu.
Nový akumulátor, takže chyby možná budou až později. Původní -stejný typ- vydržel šest let. Ale žádnou pečlivou údržbu jsem mu neposkytoval.
Vzhledem k předchozímu neproblémovému typu jsem zvolil opět stejný typ. Chci jezdit a ne se moc starat.
Kvalitní baterie
Děla co má
Baterii Yuasa YTX 12-Bs jsem si koupil znovu po předchozí dobré zkušenosti, kdy mi vydržela 9 let a to jsem se o ni nestaral.
Super baterie dodaná nabitá jenom jsem dal do motocyklu a jezdím zatím bez problému
Za těch 30 let co používám tohle značku v motorkách tak vždycky patřila k nejlepším.
Z nostalgie jsem koupil Vartu i když vím, že to už není ono. Odešla po 4 dnech - patrně výrobní vada. Nepříjemné 3-týdenní čekání na vrácení peněz v AutoKelly mě připravilo o kus sezóny. Pak už byla zase Yuasa jasná volba.
Kvalita cena
prostě dobré
Předešlá baterie vydržela 6 let kdybych nenechal zapnutý zapalování a následně zamrzla tak by fungovala ještě do dnes takže za mě dobrá značka.
Ok.všem doporučuji
Kvalita