Recenze Yodeyma Dinara W EDP

Yodeyma Dinara je dámský parfém vonící po parfémovaném pudru, mastku, sametu a růži. Je to charizmatická vůně, která definuje myšlenku ženskosti. Je skvělý na den i večer. Hlava - růže Srdce - tonkové boby Základ - pižmo.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 7 recenzí pomocí Seznam AI

Yodeyma Dinara W EDP je parfém, který zaujme svou příjemnou a dlouhotrvající vůní, která evokuje čistotu a ženskost. Zákazníci oceňují jeho kvalitu vzhledem k ceně a silnější intenzitu, která zajišťuje dlouhou výdrž. Produkt si získal plné hodnocení a žádné negativní zkušenosti nebyly zaznamenány.

• Krásná a příjemná vůně
  • Dlouhá výdrž parfému
  • Kvalitní zpracování vzhledem k ceně
  • Evokuje čistotu a ženskost
  • Silnější intenzita vůně
  • Zákazníci neuvedli žádná negativa.

zvukarpavel12. srpna 2026

pěkná vůně

veramira6. července 2025

jemná, svěží, pudrová vůně

houstecka6017. února 2024

Krasně voní

MarketaW11. února 2024

Vydrží dlouho vonět

Maličko silnější vůně, ale voní krásně

Varianta 15 ml
Václav10. prosince 2023

Velmi příjemná vůně. Manželka si ji velmi oblíbila. Určitě koupím znovu.

Registrovaný uživatel20. listopadu 2023

Krásná vůně

Varianta 15 ml
Registrovaný uživatel23. května 2022

U své kadeřnice jsem si vzala jeden testr tohoto parfému. Po vyzkoušení jsem hned hledala, kde bych ho koupila. Do té doby pro mě značka YODEYMA byla neznámá. Nádherná vůně a vydrží vonět celý den. Vzhledem ke kvalitě je za výbornou cenu. Už mi několik lidí řeklo, že nádherně voním :-)

Opravdu krásná vůně. Mně evokuje čistotu, ženskost. Podle mě ty testry jsou lepší nápad, jak nalákat nové zákazníky, než nějaká drahá reklama v televizi.