Změkčovač vody Recenze Yellow & Blue Změkčovač vody 5 kg

Recenze Yellow & Blue Změkčovač vody 5 kg

V tvrdé vodě má mýdlová složka pracích prostředků sníženou účinnost, neboť se sráží s minerálními látkami obsaženými ve vodě. Praní ve tvrdé vodě proto znamená zvýšenou spotřebu pracího prostředku a následné usazování sraženin v textilu a v pračce, a to zejména při praní v mýdlových pracích prostředcích. Tvrdost vody upravuje změkčovač vody v dávkování podle níže uvedeného návodu.

Registrovaný uživatel15. června 2025

zmekcovac vody pouzivam s gelem z mydlovych orechu. pouzivam na prani uz vic nez 15 let.

Registrovaný uživatel10. dubna 2022

Mám tvrdou vodu a prádlo je po přimíchání do pracích prášků (gelů) zn. Yellow & Blue spolu s máchadlem krásně vyprané.

Registrovaný uživatel11. ledna 2022

výborná cena i funkčnost

Registrovaný uživatel19. září 2021

Vyperu lepe v tvrde vode,s mensim mnozstvim prasku

Netusila jsem...na pradle zustaval film, pradlo zaprane. Peru v praci sode s mydlem. Drive vse dobre,az ted zmena. Zjistila jsem,ze v novem byte je velmi tvrda voda. A po precteni clanku na econea...jsem nevahala a zkusila. Bajecne, pouzivam jeste machadlo a jsem.nadsena...pradlo ciste, vse jak ma byt.

Registrovaný uživatel4. června 2021

Velké balení, které vydrží dlouho.

Funguje na 100 %. Už žádné malé sáčky :-).

Registrovaný uživatel7. května 2021

Flíčky od pracího gelu na oblečení způsobené praním v tvrdé vodě zmizely. Svůj účel splnil.

Registrovaný uživatel18. dubna 2020

Máme hodně tvrdou vodu, když vyperu jen v pracím prášku, je prádlo hrubé, se změkčovačem je to o poznání lepší.