Aviváž Recenze Yellow & Blue L'Vandu Love 1 l

Recenze Yellow & Blue L'Vandu Love 1 l

Máchadlo s příjemnou levandulovou vůní, které se přidává do máchací lázně místo aviváže, rozpouští sražené zbytky mýdla a usnadní tak jejich vypláchnutí s máchací vodou. K prádlu pak není nutné přidávat aviváž. Popis V tvrdé vodě se mýdlová složka pracích prostředků sráží s minerálními látkami obsaženými ve vodě. Díky máchadlu L'vandu Love bude prádlo měkčí, barvy jasnější.

stepanka2713. května 2025

příjemná jemná vůně

Registrovaný uživatel23. ledna 2023

Chtěla jsem vyzkoušet máchadlo na praní, abych měla jistotu, že v prádle nezůstanou zbytky pracích prostředku a aby prádlo déle vydrželo

Vůně je spíše neutrální a po vyprání není cítit

Produkt doporučuji, máchadel není na trhu zase tolik a mám aspoň ze sebe lepší pocit, že dělám něco lepšího pro prádlo a své zdraví. Nedokáži ze své pozice určit, jak moc jsou zbytky pracích prostředků vymáchané, věřím, že ano. Možná trochu mínusem je vůně, která mi moc levandulová nepřijde a po vyprání nejde skoro vůbec cítit, ale je to jen detail, nemá na funkci vliv.

Registrovaný uživatel10. listopadu 2022

Vůně, eko

Registrovaný uživatel26. října 2022

Příjemná vůně

Registrovaný uživatel17. dubna 2022

Krásné voní :) používám místo aviváže jako netoxickou verzi :)

Registrovaný uživatel17. listopadu 2021

Prací gel prádlo dobře vypere. S přídavkem máchadla prádlo pěkně voní čistotou.

Výborný prací gel.

Registrovaný uživatel14. listopadu 2021

Krásně voní, prádlo opravdu velmi jemné, měkké, příjemné na omak, velmi jemná vůně

Registrovaný uživatel14. listopadu 2021

Produkt jsem zatím použila jenom jednou.Příjemná vůně.

Registrovaný uživatel10. září 2021

Ekologicky Funguje stejně jako běžné neeko verze Me osobně stačí o něco méně než je doporučena dávka, aby udělal co má Lze doplnit v DM tankovácí stanici

Mě osobně trochu smrdí, ale není to cítit na oblečení

Spolehlivý, ekologický, není vlastně co vytknout, tedy až na vůni, ale ta neni z oblečení cítit. Už jsem doplnila v DM.

Registrovaný uživatel8. srpna 2021

Pro mě příjemná vůně, jen pokud máte na prádle nějaké fleky, chce to před praním opravdu použít např. žlučové mýdlo...jinak fleky moc nepouští.

Registrovaný uživatel3. srpna 2021

Kvůli ekzému. Super.

Registrovaný uživatel2. března 2021

Používám dlouhodobě, změkčuje prádlo a decentně voní. Zároveň mám jistotu, že v prádle nezůstanou žádné zbytky pracího prostředku.

silva.venderova5. února 2021

super, pro alergiky šetří peníze minimum odpadu

paráda pro praní, prádlo mi přijde čistější a prodyšnější

dasa.caletkova7. července 2020

dobře pere

Registrovaný uživatel9. října 2019

Pere, je ekologický, a v kombinaci s máchadlem úplně super