Čistič odpadu Recenze Yellow & Blue biologický čistič odpadů 0,5 kg

Recenze Yellow & Blue biologický čistič odpadů 0,5 kg

Přírodní bakteriální čistič odpadního potrubí a sifonů na bázi enzymů, které rozkládají organické usazeniny v odpadech. Vhodný do koupelen a kuchyní. Nepoškozuje plast, keramiku, nerez ani chrom.

Registrovaný uživatel15. ledna 2023

Tento produkt jsem si vybrala, protože je ekologický. Jeho příprava k použití je jednoduchá, rychlá a bezpečná. Používám dle potřeby, při zápachu z odpadu. Namíchaný roztok nezapáchá a řekla bych, že rozhodně funguje :-)

Spíš než nedostatek - jen otázka - nevím, jak by si poradil s vyloženě ucpaným odpadem?

Naštěstí používám sítka, takže na ucpané odpady má domácnost netrpí a až mi balení dojde (přítel si odsypal i do zaměstnání), tak ráda zůstanu u ekologického čističe.

Registrovaný uživatel29. listopadu 2022

Téměř bez zápachu

Chce to pravidelně 1x týdně

Registrovaný uživatel15. listopadu 2022

Zatím nevyzkoušeno, předtím jsem používal Ecos - Čistič odpadů (907 g) - vynikající přírodní alternativu k vysoce jedovatým a toxickým běžným čističům odpadů, který působí na bázi enzymů a přírodních bakterií, který ale už přestala Ecozone (Econea s.r.o.) nabízet a dodávat.

Doufám že bude stejně dobrý a účinný jako Ecos - Čistič odpadů (907 g).

Registrovaný uživatel14. července 2022

Ekologicky, čistí dobře, nezapáchá.

Registrovaný uživatel20. února 2022

Registrovaný uživatel26. ledna 2022

zatím použito jen 1x, ale vypadá to, že funguje jak má

Registrovaný uživatel12. ledna 2022

postupovala jsem dle návodu, nepomohlo to. Zkusím ještě jednou.

Registrovaný uživatel8. listopadu 2021

Funguje preventivně i při ucpaném odpadu.

Registrovaný uživatel19. října 2021

Jelikož je to biologický čistič, tak nemůžeme čekat zázraky, ale při pravidelném (preventivním) používání jsem spokojená.

Registrovaný uživatel20. září 2021

nemá výraznú "chemickú" vonu.

zatial ziadne, pouzivam kratko

Registrovaný uživatel11. září 2021

Asi bude fungovat dobře jako prevence, ale při reálně zacpaném odpadu se nám bohužel vůbec neosvědčil.

S ucpaným odpadem pořádně nepomohl ani po 5 aplikacích, což už mi přijde poměrně dost. Současně jsme provedli mechanické čištění a prošťouchnutí odpadu, takže to bylo o něco lepší, ale rozhodně nebyl odecpaný úplně. A těžko říct, zda tomu víc pomohl tento čistič nebo samotné mechanické vyčištění...

Registrovaný uživatel21. března 2021

ideální pro domácí čističku, funguje to :-)

Registrovaný uživatel20. října 2020

Použito několikrát, moc nefunguje.