naprosto dokonala lampa s perfektním nabíjením a možnosti ovládání přes chytrou domactnost

Yeelight Staria 1xLED 20W bílá je lampička s kvalitním zpracováním a líbivým designem, která dobře funguje v rámci chytré domácnosti. Uživatelé oceňují kompatibilitu a možnosti ovládání, někteří však zmiňují problémy s připojením k telefonu a vyšší cenu. Pro ty, kteří hledají funkční a esteticky povedenou lampu, je tento produkt vhodnou volbou.
pěkný design, nabíjí poměrně rychle, cena je dobrá. Asi bych hodnotila 3,5*, ale 4* ne
velmi mě zklamalo, že nefunguje na 5G. Nepodařilo se mi ji vůbec propojit s telefonem...takže ovládání hlasem a jiné funkce jsou tím pádem bezpředmětné
krásný design, dobrá funkcionalita
není to zápor, ale lampička by mohla být RGB barevná
výborný produkt
Super lampa s nabijeckou, kterou lze ovladat pres Moji domacnost.
design, zpracování
Zatím naprostá spokojenost.
Doporučuji. S Applem funguje na jedničku.
je to dárek pod stromeček ale známe to bude velká radost
Kvalitní provedení, líbivý design, kompatibilita, docela povedená mobilní aplikace
Cena, ale s rozumnou akcí se nad tímto produktem uvažovat