Skvělá kolobka pro volný čas.

Skvělá kolobka pro volný čas.
Vhodné i pro silné postavy
Nedostatečný návod k sestavení, raději jsme vyhledali servis.
Dobre zpracovani
Trochu jednoduchy navod na montaz
Kolobezka má dlouhý dojezd na jedno šlápnutí, je stabilní a relativně lehká .
Koloběžka nemá blatníky a na podestu se nevejdou obě chodidla.
Jsem spokojen, nyní se koloběžku chystám používat v Praze, doufám, že i tam bude sloužit dobře.
Kvalitni material i zpracovani. Vyborna ovladatelnost.
kvalita provedení
krátká tyč pro 2m chlapa... pro manželku dobrý
Koloběžku jsem si pořídila hlavně na každodenní dojíždění do práce a občasné kratší výlety.Zatím maxim.spokojenost. Bytelná konstrukce slibuje dlouhou životnost.
pěkné zpracování, rychlé složení
stupátko je nízké - špatné sjíždění z chodníku, stojánek na nic, dlouhý a koloběžka na něm vůbec nedrží.
Za tu cenu není co řešit
Mám 135kg a kolobka jede parádně a také je i velmi stabilní. Dobře brzdí a řídí se mnohem líp a lehčeji než koloběžky s velkými koly ( nejde o dojem, mám v baráku další tři koloběžky jiných značek). A jede dobře i v terénním sjezdu díky možnosti zvýšit světlost přehozením zadního kola do nižších dírek. Jde to zmáčknout za 2minuty včetně seřízení brzd. A při sjezdech z velkých kopců ( např. Pustevny) je v zatáčkách lepší než větší koloběžky s koly 24/20.
Na asfaltových rovinách je o něco pomalejší než velké koloběžky. A i když má YEDO number Four 20/16 nadprúměrně dlouhé stupátko, pro dospělého je to dost těsné.
Možná by bylo dobré na koloběžku s nosností 150kg, montovat alespoň přední ráfek dvoustěnný, při brždění ve velké rychlosti, vnímám jak jednoduchý ráfek pracuje......ale je fakt, že nejsem žádný drobeček.
Dobrá koupě a koloběžka vypadá, že vydrží hodně.
Za tu cenu hodně dobrá
Trochu těžší, ale to je asi na úkor nosnosti (150kg)