V pohotovostním stavu zabírá málo místa. Jednoduchá instalace.
Hmotnost, ale není to tak zlé :-).
Plní svůj účel a funguje jak má.

V pohotovostním stavu zabírá málo místa. Jednoduchá instalace.
Hmotnost, ale není to tak zlé :-).
Plní svůj účel a funguje jak má.
Super ovládání stojánku nohou.
Doporučuji ke koloběžce přikopupit.
Funkce
Váha
Nejtěžší stojánek na nejlehčí koloběžku!!!
jednoducha montaz, kolobezka stoji stabilne
stojanek, co ustoji moji kolobku
Šroub a lepky dodávané se stojánkem dlouho nevydrží, což vede k nemožnosti stojánek trvale pevně uchytit -> brzy se začne hýbat
Náhrádní lepky a šroub nejsou součástí balení.
Vyzkoušel jsem starší i novější variantu stojánku, dlouho nevydržela ani jedna. V porovnání s konkurencí je v tomto ohledu výrobce 1000 let za konkurencí. Jestli něco Yedoo neumí, tak je to právě tohle.
Vůbec nesedí
Lehký, dobře vypadá, pěkně kopíruje siluetu rámu koloběžky.
Moc dobře nedrží, je potřeba ho častěji seštelovat a dotáhnout.
Pěkný stojánek, nicméně jeho funkčnost omezuje způsob uchycení v rámu koloběžky.
V rámu kolobezky nesedí úplně dobře.
pouze pro novější model Yedoo Trexx, verze pro původní model už není v prodeji
bohužel jsem přehlédl, že stojánek je pouze pro faceliftovanou verzi koloběžky Yedoo Trexx, takže jsem se marně snažil 2 hodiny ho namontovat na původní verzi a celou dobu nadával :-D
Snadná manipulace nohou
Přetáčí se v kloubu
Lepší než u jiných koloběžek, ale ještě by to chtělo vychytat
Kolobezka diky nemu stoji
Neskutečně špatná montáž
Povoluje se
Snadno se strhne imbus
Nutno dodelat gumovou podlozku aby nebouchal o ram
Vubec nutnist ho dokoupit nedava smysl
Blbej krám
Jednoduchý mechanismus
šel špatně přimontovat, pořádně nedrží, strhla se hlava šroubu, gumové podložky se odtrhávají (možná je to mou nešikovností, ale čekal bych, že montáž bude jednodušší a jasnější)
lehký, skladný, nevadí při jízdě
sem tam ho musím poštelovat, tak, aby kolobka nepřepadávala.
Příložný plech není rovnoběžný s rámem koloběžky a při utahování na rám tak v levo sedí na ránu špatně a ještě asi tak 3mm a hrozí jeho sklouznutí.
Zakoupil jsem dva a na Trexxe jsen nedal ani jeden.
Je úplně k ničemu. Nedá se dobře namontovat, nedrží, kvrdla se. Vsteky sem strhnul inten hliníkový imbus.
Zkoušel jsem to vícekrát a nejde to. A alloy model rodstr ani náhodou!.
Váha. Upevnění není úplně ideál - povolilo se to a to jsem byl opatrný.
Podle mě by člo vymyslet lehčí produkt. Hliníková koloběžka váží kolem 7 kg, stojánek potom 0.3 kg. 5% váhy je celkem dost.
nesedí v místě upnutí, zřejmě špatné dílenské zpracování
Snadná montáž
Při jízdě nezavazí