Recenze Yato YT-2546

Profesionální kovaný stahovák pružin automobilů Yato YT-2546. Délka stahováku je 280 mm a šířka 82 mm a 1/2"/21 mm zakončení zajistí snadnou demontáž běžných vinutých pružin automobilů. Sada je složena dvěma stahováky určenými pro stažení pružin tlumičů u osobních a užitkových vozidel.

mirda.6530. června 2026

Doma jsem s tímto stahovákem udělal 2.auta - 8 pružin

Do profi dílny,asi něco jiného.Svou práci to odvedlo.Za ty peníze za mě dobrý.

snapshot27. května 2026

drzi super, pouzil jsem zatim 1x, ale nevypada to, ze by se to rozpadlo. asi na profi pouziti to nebude (je s tim prace), ale doma na ,,jednou za sto let,, uplne super

pa.musil27. července 2025

Dělal jsem s ním tlumiče a ramena, je na domácí i dílenské použití dobrý. Závity jsem namazal suchým mazivem a OK. Neohýbá se, Kovaný za studena.

Hodila by se tam dorazová matice s podložkou u plovoucího háku. Na stažení pružiny ze spodu podběhu jsem musel koupit 20 podložek pro vymezení vzdálenosti, aby šroubovice nešla do horního uložení tlumiče.

U mne dobrý, nedělám pružiny každý den, záleží na každém jak moc a jak často jej využije a kolik do toho investuje.

alg.alf4. ledna 2025

fungují skvěle, kvalitní zpracování za tu cenu