Recenze YATE Wave Forest 2,0 185 x 56 x 2 cm zelená

Jedná se o skládanou karimatku s profilovaným povrchem v zeleném provedení. Díky profilu má karimatka při stejné tloušťce materiálu vyšší tepelný odpor a poskytuje vyšší pohodlí. Po sbalení naopak zabere méně místa. Má skvělý tepelný komfort.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 7 recenzí pomocí Seznam AI

Karimatka YATE Wave Forest 2,0 je lehká a skladná, což ji činí vhodnou pro turistiku a vandrování. Někteří uživatelé však zmiňují obavy z nízké odolnosti materiálu a snadného poškození. Pro ty, kdo hledají cenově dostupnou variantu s dobrými vlastnostmi, může být vhodná, ale pro náročnější uživatele může být lepší investovat do odolnějšího modelu.

• Lehká konstrukce
  • Skladná a malá při složení
  • Pohodlná pro turistiku a vandrování
  • Vhodná barva do přírody
  • Snadno se poškodí při kontaktu s hustou vegetací
  • Obavy z nízké odolnosti materiálu
  • Tvrdší než některé konkurenční modely
  • Tloušťka neodpovídá deklarovaným 2 cm

janpartyngl21. srpna 2025

Při složení malý rozměr, lehká - cca 325 gramů. V balení i dva pružné pásky na stažení a síťovaný obal.

Oproti předchozí obdobné od Therm-a-rest je tato tvrdší, ale ještě jsem na ni neležel. Tloušťka není 2 cm, ale 1,8 cm.

Therm-a-rest Z lite mi připadá pohodlnější a odolnější, ale také je o několik stovek dražší a asi o 50 gramů těžší.

Registrovaný uživatel8. srpna 2022

Lehké Perfektní barva do lesa ( a ladí mi s barvou batohu)

Bojím se, že materiál není moc odolný, v krajích se už začíná deformovat.

Splní si svoje, ale možná se vyplatí investovat do thermarest. Čas ukáže jestli jsem neudělal chybu.

Registrovaný uživatel16. července 2022

Normální karimatka

Vyšší cena

Normální karimatka, žádný zázrak

Registrovaný uživatel4. dubna 2022

Lehká, skladná, pohodlná

Snadno se poškodí při cestě hustější vegetací

Jsem spokojený

Registrovaný uživatel6. března 2022

Na hodnocení je brzy.Ještě jsem ji nepoužil.

Registrovaný uživatel7. prosince 2021

Malá, skladná s púzdrom a gumičkami. Ľahká, ideálna na vander.

Registrovaný uživatel12. srpna 2021

Velmi lehká pěnová karimatka, vhodná na delší turistické túry. Cenově dostupnější, než Therm-A-Rest karimatky s obdobnými vlastnostmi.