nesmeky Recenze Yate Nesmeky 40 - 44

Recenze Yate Nesmeky 40 - 44

Protiskluzové návleky na boty s kovovými hroty. Nesmeky jsou určené pro chůzi po zledovatělých a kluzkých cestách. Ocelové hroty chrání proti uklouznutí. Hroty jsou nejen na špičce, ale i na patě.

stefisykora16. února 2025

fungují jak mají. Chůze po ledu a zmrazcích stabilní.

Libor Hladík1. února 2025

Super na led

martina9. ledna 2025

výborný na zledeovatělé povrchy.

Registrovaný uživatel1. února 2021

Důvod k tomu abych si vybral právě tento produkt na Zboží.cz byl jednoznačný proto že jsem již tento viděl u svých přátel a ti jej hodnotili zcela kladně . Na rozdíl od jiných dodavatelů a výrobců se mi zdají svým provedením takřka nejlepší a opravdu svým rozměrem také univerzálnější . Těšil jsem se jak mi v současném nevyzpytatelném počasí a to v případě náledí usnadní bezpečnější pohyb na zledovatělém povrchu cest, ale k tomu tedy nedošlo - zatím ! A je mi jasné že jsem tento výrobek nekupoval jen pro letošní zimu , která ještě neskončila ….!

Nevidím žádný nedostatek a doufám že při následném možném používání se nevyskytne .

Zatím jsem s nákupem Yate Nesmeky vel. 40 - 44 spokojen .

Registrovaný uživatel29. prosince 2019

zatím nepoužito - uvidíme později

Registrovaný uživatel8. května 2019

Jednoduché nasazení a možnost výměny hrotů.